Militia tar över huvudkontoret för Malheur National Wildlife Refuge

Militia tar över huvudkontoret för Malheur National Wildlife Refuge

En kollektiv insats från flera organ arbetar för närvarande med en lösning. Vänligen håll dig Gå Ner I Vikt På En Vecka borta från det området. Mer information kommer att lämnas när den blir tillgänglig. Vänligen upprätthålla en fredlig och förenad front och låt oss arbeta igenom denna situation. ‘

Bundy-familjen i Nevada gick med hårda kärnmilitörer lördag för att ta över huvudkontoret för Malheur National Wildlife Refuge, som vowing att ockupera den avlägsna federala utposten 30 miles southeast of Burns i åratal.

Besättningen kom strax efter att en beräknad 300 marchersmilitär och lokala medborgare paradedade genom Burns för att protestera mot åtalet av två Harney County ranchers, Dwight Hammond Jr. och Steven Hammond, som ska rapportera till fängelset på måndagen.

Bland ockupanterna är Ammon Bundy, son till Nevada rancher Cliven Bundy, och två av hans bröder. Militärmedlemmar i tillflykten hävdade att de hade så många som 100 anhängare med dem. Fish and Wildlife Gå Ner I Vikt På En Vecka Service, stängdes och var upptagen för semesterhelgen.

I telefonintervjuer inifrån den ockuperade byggnaden lördagskväll sa Ammon Bundy och hans bror, Ryan Bundy, att de inte skulle skada någon. Men de skulle inte utesluta våld om polisen försökte ta bort dem, sa de.

‘Anläggningen har varit verktyget för att göra all tyranni som har placerats på Hammonds,’ sa Ammon Bundy.

‘Vi’ planerar att stanna här i år, absolut ‘, tillade han.’ Det här är inte ett beslut vi har gjort i sista minuten. ‘

Varken man skulle säga hur många människor som är i byggnaden eller om de är beväpnade. Ryan Bundy sa att det inte fanns gisslan, men gruppen krävde att Hammonds skulle släppas och den federala regeringen avstår från kontrollen av Malheur National Forest.

Han sa att många skulle vara villiga att slåss och dö, om nödvändigt för att försvara det som de ser som konstitutionellt skyddade rättigheter för stater, län och individer att hantera lokala länder.

‘Det bästa möjliga resultatet är att de ranchers som har sparkats ut ur området, kommer de att återkomma och återkräva sitt land, och vildmarkens tillflykt kommer att stängas för alltid och den federala regeringen kommer att avstå från sådan kontroll’, sa han. ‘Vad vi gör är inte upprorisk. Det vi gör är i överensstämmelse med konstitutionen, som är landets högsta lag. ‘

Regeringskällor berättade Oregonian / OregonLive att milisen också planerade att ockupera en sluten vildmarksbrandstation nära staden Frenchglen. Bureau of Land Management tjänster besättning där under eldsäsongen.

De brottsbekämpande tjänstemännen hittills har inte kommenterat situationen. Oregon State Police, Harney County Sheriff s kontor och FBI var inblandade.

Ammon Bundy lade upp en video på sin Facebook-sida som kallade patrioter från hela landet för att anmäla sig till tillflykten med sina vapen.

Den dramatiska svängen kom efter att andra milisgrupper hade försökt att dämpa samhällsintressen som de innebar problem.

Brandon Curtiss, en milisledare från Idaho, berättade för den oregoniska / OregonLive han visste ingenting om ockupationen. Han hjälpte organisera lördagens protest och var på Harney County Fairgrounds med dussintals andra militer för en post paradefunktion. En annan milisledare, BJ Soper, tog till Facebook för att säga upp ockupationen.

Sysselsättningen leds av en hård kärnmilitär som antog Hammond-saken som sin egen.

Ammon Bundy träffades med Dwight Hammond och hans fru i november, och sökte ett sätt att hålla den äldre rancheren från att ge sig till fängelse. Hammonds bekräftade genom sina advokater att de inte hade något intresse av att ignorera orderna att anmäla sig till fängelse.

Ammon Bundy sade att målet är att byta federal mark till lokala ranchers, loggers och gruvarbetare. Han sa att han träffade 10 eller så boende i Burns på fredagen för att försöka rekrytera dem, men de avtog.

Han har varit en stadig närvaro Gå Ner I Vikt Snabbt i Burns under de senaste veckorna, ifrågasatte människor som var kritiska för militsens närvaro. Han hade vanligtvis en hölje i sidarmärmen när han rörde sig runt i samhället.