Militära medlemmar får varmt välkomnande från Patriot Riders

Militära medlemmar får varmt välkomnande från Patriot Riders

FREELAND, MI Veterans, aktiva militärer och civila var varmt välkomna när de landade på MBS International Airport tisdag, som kom fram från sammandrag till en korridor av flaggor, skål och julgransar.

Patriot Guard Riders, som samlar på flygplatsen varje år före Thanksgiving och jul, utpekade veteraner och aktiv militär, inklusive två armépar som kommer från träning i Fort Benning, Georgia.

Vietnam veteran John Mulvaney, som leder det lokala kapitlet av Riders med sin fru Diane, sa att han kom ihåg sin relativt ljumma mottagning, steg av ett plan för att hitta bara sin närmaste familj på asfalten vid MBS efter att ha återvänt från en rundtur i tjänst. Med veteranerna kom överens.

Patriot Guard Riders ‘semestertradition kom fram ur ett försök att visa större uppskattning för trupper som återvände från Irak och Afghanistan, sade han.

‘Vi lovade att aldrig låta det hända igen’, säger Mike Bowen, som är känd inom gruppen som ‘Flaggan’ för att ha haft en POW / MIA-flagga 58.749 mil för varje soldat som dödades i Vietnam under 32 år.

Debbie Baker, medlem av Midlands kapitel i Michigan Blue Star Mothers, delade ut ornament globes fyllda med godis och anteckningar skrivna av hennes 4 och 6-åriga barnbarn. Tre generationer av Bakers familj tjänade i militären. Senast hade hennes son Gå Ner I Vikt På En Vecka tre turer i Irak och Afghanistan, hon bar plåstret broderade sin jacka.

Hon hoppas att hennes familjs militära tradition kommer att passera positiva Går Man Ner I Vikt lektioner tillsammans med sina barnbarn.

‘Det är bra för mina barnbarn,’ sa Baker. Går Man Ner I Vikt ‘De vet vad en hjälte är.’

Patriot Guard Riders lyfte en tunnel av flaggor på vardera sidan av dörren, genom vilka passagerare anländer till terminalen, jublar för aktiv och tidigare militär och önskar ‘God Jul’ till civila.