Militära julfiranden kommer ofta långt ifrån

Militära julfiranden kommer ofta långt ifrån

25 december 2017 Av The Ely Times Lämna en kommentar Holiday Season är en tid när miljontals amerikaner får ta en paus från stressen i deras dagliga liv och ägna sin uppmärksamhet åt sin tro, deras familj och deras vänner.

För de män och kvinnor som betjänar vårt land som militärmedlemmar betyder dock uppmaningen att vara skyldig att tillbringa semester utomlands och borta från sina nära och kära.

När jag tillbringar den här julen med min familj, firar ankomsten till vårt tredje barn och första son, John Dominic, tänker jag tillbaka till när jag var tvungen att tillbringa semestern borta från familj och vänner. Navy 2006 togs jag in i Irak och kunde inte återvända hem till jul det året. Vi gjorde vårt bästa, och stora ansträngningar gjordes för att försöka ersätta den vanliga julupplevelsen, inklusive att ha lokala medborgare klädda som jultomten och ha tillgång till en extra trevlig måltid. Men självklart var verkligheten att vi fortfarande var i en krigszon och våra ansträngningar kunde inte komma nära att kopiera den verkliga saken.

Några år senare tjänstgjorde jag igen utomlands under julen, den här gången i Italien. Tillsammans med andra tjänstemän utan familjer (jag var fortfarande singel vid tiden), förbjöd vi oss tillsammans och skapade vår egen lilla jul med medarbetare och vänner.

Varje erfarenhet var annorlunda, men inte heller hemma. Så mycket som mina medarbetare menade för mig och så mycket som vi alla uppskattade det stöd och den styrka som vi kunde dra av varandra och från de generösa människorna som skrev oss som skickade julbrev och vårdpaket, var det helt enkelt ingen suppleant för att spendera den tiden med mina Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kära hemma.

Jag tänker tillbaka till Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dessa år var jag borta ofta, särskilt runt denna årstid. Men jag tänker ännu mer om dem som går igenom samma erfarenhet just nu. Jag kan inte föreställa mig att någon av mina barn är födda, och ändå finns de som är utstationerade utomlands som saknar sina sons och dötters födelse varje dag. Vi kan inte börja förstå de offer som våra hjältar gör för att hålla vårt land säkert. Våra väpnade styrkor män och kvinnor är tuffa, modiga och begåvade övertygelse.

Under denna högsäsong hoppas jag att du kommer att gå med mig och min familj om du vill uppskatta offret för dem som bär vårt lands uniform och gör vad du än kan för att skicka julen jubel. Det är omöjligt att förklara den allmänna känslan av förlust och ensamhet upplever våra män och kvinnor utomlands, i synnerhet vid jultiden. Ibland kan en semesterbrev från en främling eller ett paket julkakor hjälpa till att lindra stinget. Jag är fortfarande tacksam idag för de paket och brev vi fått från vår älskade dem, liksom de fullständiga främlingar som tog tid att packa och skicka julvårdspaket till oss i utlandet.

Var vänlig behålla vår service medlemmar, de som är stationerade i stridszoner, samt de som är säkra men ändå långt borta, i dina tankar och böner, när du upplever jul hemma och i ditt eget land. Vi är skyldiga våra friheter till deras mod och vi bör aldrig glömma hur mycket de ger upp Gå Ner I Vikt Snabbt för att hålla vårt land säkert.