Militär fars överraskning dotter på skollovsprogram CBS Dallas

Militär fars överraskning dotter på skollovsprogram CBS Dallas

Amerikas vackraste botaniska trädgårdar En kort förhandsgranskning av fem av Amerikas vackraste botaniska Viktminskning Tabletter trädgårdar för att fira vårens tillkom.

Pop In För En Pint På De 5 Bästa Irländska Pubarna I AmericaHome är var irländarna hänger en hatt, och dessa pubar är några av de bästa i Amerika. Det är ännu bättre när det är en familjedrivet plats där keltisk musik och gemytlighet är på menyn.

Bästa händelser som planeras för Internationella kvinnodagen 2018 Med den allt större medvetenheten om viktiga kvinnors frågor och orsaker är det viktigare att fira Internationella kvinnodagen i år än någonsin tidigare.

Bästa semestermål för amerikansk historia BuffsOm du älskare av amerikansk historia har du förmodligen redan sett de mest kända historiska platserna. historia.

Bäst 2018 Singles CruisesCruise-företag har intensifierat Gå Ner I Vikt På En Vecka sina erbjudanden för att öka appellen till en yngre demografisk. Det finns singelkryssningar, kryssningar endast för vuxna, interaktiva temakryssningar, kulinariska bootcamps och signaturhändelsekryssningar, några med solokabiner.

DESOTO (CBSDFW) En DeSoto ISD-student fick den bästa gåvan som hon någonsin kunde ha bett om denna semestersäsong.

Jayla Crawley, en student vid Amber Terrace Early Childhood Design och Discovery Center, biträdde huvudrollen Keishla Coleman på vintermusikprogrammet på tisdagskvällen när gardinen öppnade bakom dem och stod där var Crawley-far, marinpersonal Sargent Jordan Crawley.

Crawley hoppade in i hennes faders armar som huvudansvarig Coleman berättade för publiken att Jayla hade ingen aning om att hennes pappa kom hem från sin utplacering i Okinawa, Japan.

Det är verkligen en speciell tid på året, sa Coleman som de två omfamnade.

Most ViewedJudge Slams Door på ytterligare rättssaker av Boy Family En domare har avskedad denna gång, med fördom en rättegång inlämnad av en muslims pojks pappa arresterad efter att ha tagit en hemlagad klocka till sin förorts Dallas-skola.

Polisen: Mannen som försökte ställa in nagelsalong i brand laddad med mord. När allt som hänt pågår, slog brandkåren ut en brand i 2900-kvarteret Hastings Drive där det fanns en avliden person inuti.

4 Tarrant County biträdande konstabler laddade i Dipping InvestigationA CBS11 I Teamundersökning exponerade vice konstanter på Precinct 8 arbetar privata säkerhetsjobb med klockan för Tarrant County.

Familj uppenbarad över vattenläckage vid North Texas Assisted Living Facility När vattnet började krypa i 91 år gammalt Wanda Gentry-rum, ringde hennes son och svärdotter till Consumer Justice.

Apple lägger mer på sina tjänster med tidskrifter DealApple har köpt Digital Magazine Distributor Texture för att utöka sina abonnemangstjänster utöver musik och lagring på nätet.

Döda valpar som hittades i frysen på påstådd valpmyllaSekretesskapet i Texas grep 72 påstådda grymt behandlade hundar och valpar från en påstådd valpverk, inklusive 12 avlidna djur från en fastighet i Canton.

Denton County Sheriff skäms efter ‘Arrest av en av våra egna’ Tjänstemän avslöjade onsdagen att en sergeant med TheDenton County Sheriff’s Office har Gå Ner I Vikt Snabbt gripits på barns sexavgifter.