Milford sätter på stor semester parad

Milford sätter på stor semester parad

Om det fanns någon Gå Ner I Vikt På En Vecka rädsla för att Milford Labor Day Parade inte är vad det brukade vara, låg de på vila måndag. Under nästan 90 minuter kom ett stort sortiment av flottörer, band och marchers ner Elm Street, passerade Town Hall, och gick över Stone Bridge innan de slutade sluta på Veterans of Foreign Wars Post och Boys Girls Club.

Milford sägs vara den största Labour Day-paraden i New Hampshire, och på måndag fyllde tusentals människor Milford Oval och kantade linjen, som började vid West Street, där paraden gick ut på Milford High School.

Årets tema var utbildning, och flera organisationer genomförde med det, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller bland annat Gå Ner I Vikt På En Vecka Milford Garden Club, som byggde en utarbetad, blomsträckt flotta som heter ‘Lär dig att Trädgård’.

Halvvägs genom paraden fanns en kort ceremoni på Ovalen som stadsmötare Peter Basiliere kände igen lokala första respondenter och representanter för de väpnade styrkorna.

Efter paraden fanns en högskolamässa på parkeringsplatsen VFW där kollegor och militärrekryterare hade ställt upp booths.

VFW Post 4368 sätter på parade varje år, och i år sa kommendör Steve Sears, inlägget inspirerades för att hålla högskolans rättvisa efter att en Milford-student fick ett 60 000-stipendium från Air National Guard i fjol.

‘Jag bjöd in alla högskolor i New Hampshire,’ sa han. ‘(Tidigare Commander) Doug Bianci och jag sätter ihop våra huvuden och sa gör det.