Miley Cyrus och Liam Hemsworth semester i Byron Bay

Miley Cyrus och Liam Hemsworth semester i Byron Bay

Miley Cyrus såg sommar chic i Australien!

Spotted ut med sin Gå Ner I Vikt På En Vecka BF med Levi den unga sångfågeln visade sig att ha på sig små jeanshorts för Går Man Ner I Vikt en dags look, vilket gör vardagligt otänkbart coolt.

Dessa distresserade denim shorts är en viktig sommar som är nödvändig för alla tillfällen, oavsett om du chillar på stranden, dansar på en musikfestival eller slår staden som Miley.

Du kan köpa dessa Levi 501 shorts genom att klicka på länken (höger) eller om du letar efter ett något billigare alternativ till de som ses på Miley, gå till redigeringen nedan för att handla några av våra high street-picks.

Sommarutseende: Tennessee-född Miley skyddade sig från solen i en baseballmössa, styling håret i en snygg updo

Det här är inte första gången Miley har blivit utsagd och i Byron Bay, en avslappnad kuststad som är populär bland semesterfirare.

Förra månaden hade hon en tjejs dag ut med sin framtida svägerska Elsa Pataky, som är Chris Hemsworths fru.

Det följer obekräftade rapporter i australiensiska medier att Miley och Liam är ‘redo att välkomna sina egna barn i år’.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning Gå Ner I Vikt Snabbt för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.