Miles från Molly för att hålla semesterfest för barn på Randall Children

Miles från Molly för att hålla semesterfest för barn på Randall Children

PORTLAND, Ore. Barn och deras familjer på Randall Children Hospital kommer att få ett speciellt besök lördag från Santa och poliser från Portland-området.

Detta är det årliga Holiday Party som möjliggjorts av Molly, Molly Thompson Memorial Fund, en ideell organisation för att stödja barn som bor på sjukhuset.

Hennes föräldrar Michael och Wendy säger att Molly önskar tog hand om mina sjukhusvänner och det har blivit deras uppdrag. Under de senaste 18 åren har Molly-fonden höjt pengar till Randall Children Hospital, för att stödja barn.

Michael och Wendy säger Molly osjälvisk, ger ande, lever vidare.

Molly fick en present som hon också skulle fråga, vi ger detta till barnet i hallen, sa Michael.

Pengarna från Miles från Molly gör det möjligt att barnlivstjänstprogrammet på Randall har resurser för att hjälpa varje barn att hantera sjukhusvistelse och smärta. Det betalar också för Holiday Party.

Det är här varje år också dussintals poliser besöker. Molly far Michael är en Hillsboro polis och säger det fantastiskt att se stödet varje år.

Miles från Molly-fonderna ger också de pediatriska lekrummen, platser där barnen kan vara barn.

När Gå Ner I Vikt Snabbt det gäller semesterpartiet på lördag, säger Michael och Wendy, och deras dotteranda kommer att vara med dem.

känner Molly är där. Vi känner att Molly kommer ner och besök, hon berättade att hon ville att vi skulle fortsätta hjälpa sina sjukhusbarn, sa Michael. ville att vi skulle ha festen, och så vet vi att Molly skulle vara överlycklig. uppskattningar Miles från Molly har hjälpt mer än 10 000 barn under årens lopp, och ungefär 300 barn sitter på julklapp Går Man Ner I Vikt varje festfest.

Måndag från Miles från Molly finansierar även Gå Ner I Vikt Snabbt andra aktiviteter och evenemang för barn under året. Om du vill lära dig mer och donera, besök organisationens webbplats.