Milan Jezdimirovic Fastighetsmäklare

Milan Jezdimirovic Fastighetsmäklare

Milano är en licensierad fastighetsmäklare och certifierad bostadschef (CCRM). Efter att ha avslutat Viktminskning Tabletter skolan i Belgrad fortsatte Serbien, Milano, i den exklusiva och snabba San Francisco-fastighetsbranschen. Milano försäkrar att hans kunder får den bästa informationen och kunskapen i den mycket konkurrenskraftiga San Francisco bostadsmarknaden. Milan är bosatt i nästan ett decennium, Milano är en entusiastisk medlem av samhället och har mat, resor, fotboll, basket och visar kunder det bästa som San Francisco har att erbjuda. Han började sin fastighets karriär som ett toppproducerande leasingagent i centrala San Francisco. Samtidigt som han arbetade med fastighetsförvaltning fick han värdefulla händer på erfarenhet av att betjäna många olika typer av kunder och honade sina färdigheter genom att Viktminskning Tabletter hantera finansiella processer för ett fastighetsholdande företag, inklusive men inte begränsat till driftsbudgetar och projektledning. Med mer än 8 års erfarenhet av bostadsfastigheter (med fokus på investeringar och nya utvecklingsfastigheter) har Milan byggt sitt rykte genom ett starkt engagemang för sina kunder, förhandlingsförmåga och hans förmåga att få jobbet gjort.

fastighetsmäklare och partner för resan att köpa ett hem. Milano var den bästa rådgivaren och ämnesexperten vi kunde ha på vår sida från den första dagen när vi bestämde oss för att leta efter ett hem i San Francisco Financial District fram till sista dag. Han har stor kunskap om fastigheter, marknaden i San Francisco. Du lär känna honom som någon som är mycket lyhörd och förstår hans klienter objektiv och super effektiv när det gäller att få saker gjorda. Gärna att rekommendera Milano och vi ser fram emot att arbeta med honom i framtiden.

var ett nöje att arbeta med Milano. Han är en fantastisk! Han är mycket professionell, super responsiv, effektiv, örnögd och väldigt resursfull och mycket kunnig om marknaden. Han hyrde väldigt snabbt ut enheten medan jag var ute av landet på semester och under den långsamma semestern gjorde långsammare med regnstormarna, vilket är ganska fantastiskt. Jag rekommenderar starkt Milano och ser fram emot att arbeta med honom i framtiden.Linda T

var ett absolut nöje att arbeta med. Han var mycket professionell och hjälpsam med min leasingprocess på Lumina. Jag rekommenderar honom Går Man Ner I Vikt starkt för alla fastighetsrelaterade tjänster.

fastighetsmäklare som är mycket professionell, kompetent och hjälpsam! Milano hjälpte oss att hitta vår SF condo downtown så vi är mycket glada. Vi rekommenderar honom till alla.