Mifflinburg lyser upp högsäsongen

Mifflinburg lyser upp högsäsongen

Cooney, med hjälp av Santa Gå Ner I Vikt På En Vecka och en entusiastisk folkmassa, tändde upp trädet och semesterperioden i staden.

‘Vi har ett stort samhällsstöd i Mifflinburg när vi gör något så här,’ sade borgmästaren, som tog tillbaka gemenskapstraditionen efter 20 års frånvaro.

Mer än 200 personer, en sprinkling av barn bland dem, sammanfogade och ledde till Mifflinburgs centrum för shopping och trädbelysning. De fyllde huvudgatan framför den tidigare stadsbyggnaden, intill Mifflinburg Hose Company, för att titta på inte bara trädbelysningen utan att lyssna på semesterlåtar av sångare gitarrist KJ Reimensnyder och njut av lite kakor och varm choklad i eldstaden.

‘Vi kommer hit varje år sedan han började det.’ Stacy Mast, 40, från Mifflinburg, sa när hon stod med sina barn Keely, 12 och Michael, 8, vars favoritdel av händelsen var ‘förmodligen kakorna och varm choklad.’

‘Jag gillar allt,’ sa Keely.

Scott och Sue Smith i Mifflinburg och deras familj är stamgäster varje år också.

‘Vi har 10 barnbarn,’ Scott, 63, sa. ‘Nio av dem är här.’

De studsade därmed till Reimensnyder sångar och gabbade med Santa, som arbetade publiken tills de ringde för att hjälpa borgmästaren.

Fiftioåtta lokala företag donerade objekt som visas på framsidan av Går Man Ner I Vikt Cooney s fotostudio på Chestnut Street, stadens huvudgata. Vem som helst kan rösta på någon av 11 Går Man Ner I Vikt företag för att gissa det totala värdet av alla artiklar. Den som kommer närmast den faktiska summan utan att gå över det beloppet vinner varan, sade borgmästaren. Vinnaren meddelas den 17 december.