Midtown delar spännande tillväxtplaner

Midtown delar spännande tillväxtplaner

var en aktivitetsgren i den senare delen av 2017 med byggandet av fas 4, säger Brenden Montgomery, VD för Wenzel Developments. Den enda enda familjehusbyggaren i Midtown var Shane Homes.

Fas 4 introducerar Trico Homes och Excel Homes som enfamiljbyggare. För närvarande under konstruktion som en del av fas 4 finns en fotgängare- och fordonskoppling söderut till samhället Luxstone. Denna anslutning kommer att ge åtgränsande fotgängare åtkomst mellan de öppna utrymme systemen i varje samhälle. Förutom familjerhem har Trico även duplex, med Excel och Shane erbjuder även townhomes.

Midtown Plaza är nu öppen, komplett med Tim Hortons, Coop Viktminskning Tabletter gasbar, bekvämlighets- och spritbutiker, Panago Pizza, en tandläkare, apotek och nagelsalong, med mer att komma.

Hjärtat i stadsdelen är strandpromenaden, ett område för invånare att träffas och hälsa och njuta av ett nytt samhälle omgivet av etablerade bekvämligheter, säger Montgomery.

Midtown var redan omgiven av utveckling, vilket gör det unikt är tillgången till befintliga bekvämligheter, säger han. När man flyttar in i nya samhällen måste invånarna vänta år för en mataffär. I Midtown finns den lokala mataffären redan en kort promenad bort. Vi byggde också så mycket av bekvämligheterna som möjligt.

är en vacker stad som ger stor tillgång till den större arbetsmarknaden i Calgary med lägre bostadspriser än i storstaden. Airdrie har några fantastiska bekvämligheter en av mina favoriter är Gwacheon Park, en kort promenad från Midtown.

viktigast är samhällets engagemang som skapats av Airdrieis invånare. Det finns många festivaler, klubbar, sport och volontärmöjligheter inom staden, vilket skapar en sådan stolthet i invånarna och känslan Går Man Ner I Vikt av samhället. Går Man Ner I Vikt slutar inte där.

nyligen mottaget markanvändningsgodkännande i det nordöstra hörnet av Midtown, vilket kommer att medföra två nya typer av bostadsalternativ i fas 3: enfamiljens bakre körhem och parkeringsfronten duplexhem. Midtown i Airdrie / Ta Yankee Valley Blvd. utgång från QEII Hwy. väster till 8 St., sväng höger och följ skyltarna.