Middletown kulinariska studenter baka hundratals semesterkakor för utländska trupper

Middletown kulinariska studenter baka hundratals semesterkakor för utländska trupper

På onsdag tog Middletown High School Culinary students tid att göra något sött för utländska servicemedlemmar genom att baka dem mer än 500 semesterkakor.

‘Mina studenter har fortsatt att se fram emot den här händelsen de senaste tre åren och bakar dessa kakor är det minsta vi kan göra,’ sade kulinarisk lärare Lindsay Baker. ‘Vi har alla dessa människor som skyddar oss, Går Man Ner I Vikt så det minsta vi kan göra är att skicka dem en liten komfort i hemmet.’

Delaware National Guard Command Sergeant Major Don Catalon, Command Chief Master Sergeant Patty Ann Ollinger och MG Frank Vavala (ret) alla gick i köket som gästbagare, för att se till att kakorna var upp till militära smakstandarder, Gå Ner I Vikt På En Vecka naturligtvis, vilket kan vara väldigt strikt.

Volontärerna hjälpte till att baka några folkfavoriter, inklusive chokladchip, havregryn, jordnötssmör och M-kakor. Bob Evans Restaurant i Middletown donerade 104 pund av kakdeg till orsaken.

När bakningen är färdig kommer kakorna att transporteras till den lokala VFW Post 3792, förpackad i Ziploc väskor, och skickas ut av icke-vinstdrivande organisation American Legion Auxiliary Unit 28.

‘Jag tror att vi ibland glömmer att vi har några människor så långt hemifrån’, sa Abbott. den 17 november 2017. Butiksköpta kakor borde Går Man Ner I Vikt förbli i originalpaketet. Hembakade kakor ska finnas i returbehållare. För de som vill hjälpa till på annat sätt, är donationer som hjälper till att skjuta upp fraktkostnader alltid välkomna.