Microsofts minsta Xbox än

Microsofts minsta Xbox än

LOS ANGELES Gå små eller gå hem.

Vid den massiva Electronic Entertainment Expo (E3) i Los Angeles markerade noll för allt Gå Ner I Vikt På En Vecka nytt och coolt i multibillion dollar-videospelindustrin tech giant Microsoft presenterade en slimmad version av Xbox One spelkonsol som kommer till butiker i augusti.

Dubbat Xbox One S, den nya konsolen blir 40% mindre än den existerande, skrymmande Xbox One, vilket gör den till den minsta spelmaskinen Microsoft har producerat. Microsoft sa att det kommer att kunna 4K och hög dynamisk intervall videoutgång (inklusive att kunna spela 4K Blu-strålar), kommer att innehålla en nykonstruerad controller och är inställd att bli prissatt till $ 399,99 för modellen med en 500 GB hårddisk, $ 449,99 för 1 TB-modellen och 499,99 USD för 2 TB-versionen.

Men Microsoft erbjöd också den första glimt av den ofta ryktade Projektskorpionen, liksom den väldigt kraftfullare iterationen av Xbox som kommer att släppas i tid för 2017-säsongen till ett ännu bestämt pris. Medan Xbox-chefen Phil Spencer sa att Scorpio kommer att bli den mäktigaste spelkonsolen någonsin gjort, betonade han att det som Xbox One S kommer att vara kompatibelt med alla befintliga Xbox One-spel. man får efter sig, sa Spencer.

Inklusivitet tycktes vara dagens morgon, eftersom Microsoft utspelade en lång och ibland mycket hög uppspelning av kommande spel till Xbox One-familjen, inklusive den grusiga skytten Gears of War 4, det super slicka tävlingsspelet Forza Horizon 3, den innovativa action titeln ReCore, zombie slayathon Dead Rising 4 och Sea of ​​Thieves, som kommer att ha vänner banding tillsammans för att besätta ett skepp på höga havet av en bedårande, cartoony piratvärlden.

En ny funktion som kommer till Xbox One-spel, dubblerade Xbox Play Anywhere, låter spelägare spela många exklusiva Microsoft-titlar på antingen Xbox One eller Windows 10-datorerna, med spelframsteg som sparas från en maskin till nästa och samspelet är tillgängligt mellan de två plattformarna. Det Microsoft-ägda fenomenet Minecraft kommer att gå ett steg längre med Minecraft Realms, som samlar spelare över PC, Xbox och mobila plattformar som iPad.

Konsolets ekosystem är starkare än någonsin, de flesta av oss spelar spel på mer än en enhet, och det förändrar hur vi tänker på spel, säger Spencer.

Under företaget 90 minuters måndagsmorgon E3-händelse vid University of Gå Ner I Vikt Snabbt Southern California Galen Center-arenan som Spencer började med ett ögonblick av tystnad och uttryck för solidaritet för offren för Orlando-shootings Microsoft tog ut massor av titlar, från Orwellian indie game We Grattis få till den stora, bombastiska strategititelen Halo Wars 2, nu tillgänglig som en gratis nedladdningsbar beta på Xbox Live. Medan det fanns massor av överraskningar på knappar och specs från Xbox One S läckte ut en dag tidigare, och Project Scorpio har varit något av en öppen hemlighet, det var en bred räckvidd av spel och spelhårdvara.

Vid separata presskonferenser på söndag meddelade speljättarna Electronic Arts och Bethesda sin egen sortiment av spel för det kommande året och därefter. Förutom årliga idrottsavgifter som NHL 17, FIFA 17 och Madden NFL 17, arbetar EA med två nya spel i Star Wars-universum, och företaget är redo att släppa första världskriget Slagfält 1 och Battlin Bots Action game Titanfall 2 senare i år. EA erbjöd bara en kort Går Man Ner I Vikt glimt av det kommande sci fi rollspelet Mass Effect: Andromeda, i utveckling av Edmonton-baserade BioWare Corp.

Bethesda, skapare av Fallout och Elder Scrolls franchises, tillkännagav Quake Champions, en ny ta på den klassiska första personskytten. Företaget släpper också en remastered, högupplöst version av 2011-blockbuster The Elder Scrolls V: Skyrim för Xbox One och PlayStation 4 i oktober och visade att käften släppte speluppspelningen för denna november Dishonored 2.