Michigan State spenderar juldag på San Diego Zoo

Michigan State spenderar juldag på San Diego Zoo

SAN DIEGO Meddelandet till den lilla gruppen var att handlaren skulle hålla djurets ‘mun’ upptagen ‘om besökarna önskade att dölja ryggen.

Ämnet var en binturong även känd som en bearcat och gästerna var fyra Michigan State Football-spelare. Den 40 pund ‘animaliska ambassadören’ på San Gå Ner I Vikt På En Vecka Diego Zoo efter att handlaren släppte bitar av frukt snakade sig förbi benen på seniorcenter Brian Allen, junior linebacker Byron Bullough, senior linebacker Chris Frey och junior mottagare Felton Davis på måndag eftermiddag .

‘Jag såg att min man var snäll att springa ur mat’ sa Davis med ett leende om handlarens fruktförsörjning. ‘Jag visste att min lilla binturong skulle bli hungrig, så jag ville inte bli den litet mellanmål. ‘

Binturong var den sista av tre djur som kom ut för de fyra Michigan State-spelarna att lära sig om och röra. Den första var en tenrec och den andra var en armadillo som heter ‘Armando Santiago’ som enligt handlaren är 18 år gammal och lever nu med en yngre armadillo efter att ha Går Går Man Ner I Vikt Man Ner I Vikt blivit ‘sparkad’ av sin tidigare flickvän.

‘Den lilla typen skrämmer mig lite mer än (större djur)’, sade Allen, ‘men binturongen var ganska cool.’