Michigan State spelare reagerar på Holiday Bowl urval

Michigan State spelare reagerar på Holiday Bowl urval

Spartanerna (9 3, 7 2 Big Ten), rankad nr 16 i Final College Football Playoff rankningar, Går Man Ner I Vikt kommer att möta nr 18 Washington State (9 3, 6 3 Pac 12) i 28 december Holiday Bowl i San Diego .

Även om det är en matchning mellan ett par topp 20 lag på ett önskvärt ställe, kom meddelandet på söndagen som en bit av en överraskning. De flesta projektionerna hade Michigan State penciled in för ett nyttårs skålspel i Florida, antingen Citrus Skål i Orlando eller Outback Bowl i Tampa. Men Wisconsin kommer att spela Miami i Orange Bowl, vilket innebar att Big Ten kunde inte ha ett lag i Citrus Bowl. Orankad Michigan (8 4, 5 4), som förlorade 14 10 till Michigan State i Ann Arbor i oktober. 7, valdes av Outback Bowl som Big Tens representant för att spela South Carolina.

Mark Dantonio säger att det inte finns någon besvikelse i Michigan-staten väljas för Holiday Bowl

Michigan State coach Mark Dantonio hade en presskonferens på söndagen Gå Ner I Vikt På En Vecka på Breslin Center och sa att han inte var upprörd över skålparingen.

Lär Går Man Ner I Vikt känna Washington State, Michigan State s motståndare i Holiday Bowl

‘Livet’ handlar om hur du hanterar besvikelser, säger Dantonio. ‘Jag skulle inte säga att gå till Holiday Bowl är en stor besvikelse. Jag är glad över det, mycket upphetsad över möjligheten. ‘