Michigan State Players reagerar på Harlon Barnetts avgång för Florida State

Michigan State Players reagerar på Harlon Barnetts avgång för Florida State

En vecka efter att ha återvänt från San Diego efter en Holiday Bowl-seger mot Washington State för att locka en återkommande säsong, förlorar Michigan State en nyckelmedlem i sin coachingpersonal.

Barnett, 51, en före detta All American defensive back vid Michigan State (1986 89), tillbringade de senaste 11 årstiderna coaching med spartanerna. Nuvarande och tidigare Michigan State-spelare reagerade på nyheterna fredag ​​på Twitter.

En av de bästa människorna jag någonsin har varit runt, och någon som Gå Ner I Vikt Snabbt Piller behandlade varje enskild person, spelare och tränare med största respekt. FSU y ‘bara slog jackpotten. FSU Gå Ner I Vikt Snabbt fick en extraordinär man, make, far och en hej av en coach!

Grattis till ett verkligt liv Spartan Dawg, Harlon Barnett, på att bli den nya DC på FSU. En man med otroligt integritet, karaktär, hjärta och ande. Vi kommer att sakna Går Man Ner I Vikt hans dagliga påverkan på varje fas i vårt program. Gud välsigna honom och hans fantastiska familj. Fick en bra, FSU! 5 januari 2018