Michigan State DE Robert Bowers inte längre med lag

Michigan State DE Robert Bowers inte längre med lag

EAST LANSING Efter att ha introducerat Michigan State ‘s 2018 rekryterande klass under den första dagen i den tidiga underteckningsperioden onsdagen, tog tränare Mark Dantonio slutet av 2017-säsongen.

De 16 Spartansna (9 3, 7 2 Big Ten) kommer att möta nr 18 Washington State (9 3, 6 3 Pac 12) i den 28 december Holiday Bowl i San Diego och Dantonio sa att majoriteten av laget kommer att göra resan. Han utarbetade senare om frånvaro när han frågades.

Redshirt junior defensive end Robert Bowers är inte längre på laget medan redshirt freshmen säkerhet Austin Andrews och sann freshman defensiv slutet Lashawn Paulino Bell är inställda för Holiday Bowl.

Bowers, från Walnut Ridge High School i Columbus, Ohio, uppträdde i åtta matcher den här säsongen och hade två tacklar och en quarterback skynda. Han var listad som en backup på djupdiagrammet innan Michigan State s 40 7 vann på Rutgers den 25 november men hade tydligen redan varit borta från laget i några veckor.

‘Robert Bowers (är) inte längre på laget efter Ohio State-spelet’, sa Dantonio om 48 3-förlusten vid Ohio State den 11 november där Bowers spelade. ‘Separerad från laget.’

Michigan State Inks alla 20 förbinder tre timmar i tidig underteckningsperiod

Andrews, från St. Francis DeSales High School i Columbus, Ohio, redshirted förra året och har dykt upp i Gå Ner I Vikt På En Vecka bara ett spel den här säsongen med en tackling. Paulino Bell, från St. Thomas Aquinas gymnasium i Fort Lauderdale, Fla., Har inte dykt upp i ett spel i år medan Går Man Ner I Vikt man tar en redshirt. Han skadades i en jetskiolycka i april men Gå Ner I Vikt Snabbt anlände på campus i juli.

‘Det är inte relaterat till akademiker’, säger Dantonio om de suspenderade nybörjare. ‘Lashawn Paulino Bell kommer inte göra resan, och inte heller Austin Andrews. Separata incidenter. Jag suspenderade dem för skålen. ‘