Michigan s favorit jul godis är

Michigan s favorit jul godis är

Du läser det Gå Ner I Vikt På En Vecka rätt. Godiset slutade precis före Reese s satser och M som slutade i andra respektive tredje.

Renkorn är också godisvalet i Alabama och Utah, enligt en interaktiv karta som tillhandahålls av företaget.

‘Michigan är en del av Corn Belt, och den älskar majsen’, ett utdrag ur hennes berättelse läser ‘Fotbollslagets färg är’ Maize ‘. Deras quarterbacks namn är O’ Korn. De har även genetiskt modifierat sin söta majs till öka sockerhalten från 9 procent till 35 procent. De älskar bara majsen. Ingen överraskning, Michigans favoritljus under semesterperioden: Renkorn. ‘

Och medan några av Michigan ‘s gröna och vita lutande invånare kommer att ta problem med ‘majs’ lagfärger och villkor som ‘deras quarterback heter O’ Korn ‘, kommer få att argumentera för att en hel del godis konsumeras runt semestern.

Enligt National Confectionary Association, kommer semester godis Går Man Ner I Vikt försäljning under de åtta veckorna fram till jul toppen över $ 1,93 miljarder. Det är en ökning med 2 procent Går Man Ner I Vikt jämfört med förra året, vilket beror på förbättrade ekonomiska förhållanden och det faktum att det finns en dag mellan Black Friday och Christmas.