Michigan promotorer använder Martin Luther King Jr

Michigan promotorer använder Martin Luther King Jr

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

Martin Luther King Jr.s familj upprörda över bilden som används för ‘Freedom 2 Twerk’ -partiet Michigan-promotorer använder Martin Luther King Jr.s bild för att främja ‘Freedom 2 Twerk’

facebook-email När Dr Martin Luther King Jr. diskuterade medborgerliga rättigheter och friheter var han nästan säkert inte oroad över ‘Freedom 2 Twerk’ som annonseras på denna flygblad som utlöste nationell upprördhet.

Dessa Michigan partiprojektorer gjorde Dr. Kings dröm till en absolut mardröm.

En benhäftad booster fotograferade Dr. Martin Luther King Jr.s huvud på kroppen av en man som bär en guldkedja och slänger handbågar för att marknadsföra en fest på en Flint-hallsal.

‘Jag kunde inte tro det, jag trodde det var ett skämt,’ berättade Victor McEwen, 41, ägare till Social Network Banquet and Event Center, Daily News på Går Man Ner I Vikt onsdagen.

Fliern, skapad av promotorgruppen Mid Michigan Teen Parties, fakturerade händelsen som en chans Viktminskning Tabletter att uttrycka en oföränderlig rätt som inte var en del av kungens agenda: ‘Freedom 2 Twerk’.

Den upprörande annonsen har gett upphov till nationell skandal och ilsket kungens släkting i Atlanta.

Victor McEwen, ägare till Social Network Banquet and Event Center, rensade ett kontrakt med en befordringsgrupp efter att ha distribuerat flygblad med Martin Luther King Jr. S huvud på en mans kropp som hade en stor guldkedja och kastade en hand gest. (Foto med tillstånd av Victor McEwen)

‘För [promotorn] att tro att det här är okej, att det här är vad vi måste böja för att vädja till vår ungdom är helt löjligt’, sa McEwen. ‘Det är bara okunnigt.’

Bernice King, dotter till den sena medborgerliga rättighetsledaren, kallade bilden ‘skrämmande’ och ‘nästan pinsamt’ i en intervju med FOX 5 Atlanta.

‘För mig, som sin dotter, är det som’ wow ‘, förlorade jag en far som offrade allt för att de skulle leva ett mycket mer värdigt och respektfullt liv, och för att det skulle komma till detta blir jag ledsen’, sa hon till station.

McEwen, en före detta marin, upptäckte marknadsföringskampanjen för boorish bash i fredags efter flera lokalbefolkningen ringde och textade honom. Den doktrerade bilden av Dr. King gjorde McEwen så mycket så att han upphävde sitt kontrakt och återvände till evenemangsavgiften på 500 dollar samma dag, sa han.

Dr Bernice King, MLKs dotter, var ‘förskräckt’ av flygbladet. Men hon sa att hennes pappa skulle ha försökt nå de okunniga männen som skapade den. (Myfoxatlanta)

‘[Promoteren] blev förvånad över mig att jag hade ett problem med flirten,’ sa en bedövad McEwen. ‘Jag insåg att jag hade att göra med en okunnig man och jag visste att det var dags att dela sätt.’

Gruppen har sedan skurat sin sociala media närvaro, raderar sin Facebook-sida. Telefonnumret som anges i en cachad version av sidan var inte tillgänglig.

Kampanjgruppen hade värd ett nyttårsdagfest i hallen, som gick smidigt. McEwen sa att han tecknat ett konfidentitetsavtal och inte kunde avslöja sin identitet juridiskt.

Men kung, en mästare för jämlikhet, tolerans och icke-våld skulle ha försökt utbilda dem på deras dumma sätt, sa hans dotter.

Mid Michigan Teen Parties har tagit bort sin Facebook-sida efter upprörelsen.

‘Min far skulle ha arbetat för att höja dem, att ansluta sig till dem och föra dem in i rörelsen’, sa hon.

Under tiden sade McEwan att han kommer att vara värd för en fri Martin Luther King Gå Ner I Vikt Snabbt Day teman händelse för lokala ungdomar på söndagen.

‘Som en afroamerikansk man som äger ett företag, har jag mycket ansvar,’ sa han. ‘Det här handlar om hans arv. Dr King har gjort alltför mycket för det här landet, eller jag, eller någon, för att tillåta detta att fortsätta.’