Michigan Kmart butik för att stänga efter semestern

Michigan Kmart butik för att stänga efter semestern

Avslutningar börjar den 7 januari 2018, sade Smith. De drabbade anställda inkluderar butikshandledaren, två assistentchefer, en förhindrandeförvaltare, 28 checkout-medarbetare och fyra service-desk-medarbetare, tillsammans med dussintals människor i strumproller.

Denna stängning ger de meddelade Kmart-stängningarna i Michigan till 19 år 2017.

Tre stängningar tillkännagavs i augusti: Utica / Shelby Township, Bay City och Sandusky.

Två stängningar tillkännagavs i juli: Escanaba och Monroe.

Tre stängningar tillkännagavs i juni: Traverse City, West Branch och Cheboygan.

Tio stängningar meddelades den 4 januari. De inkluderade flaggskeppsbutiken i Garden City. Andra var i Jackson, Adrian, Lansing, Muskegon, Gå Ner I Vikt Snabbt Plymouth, Roseville, Waterford, Westland och Acme Township.

Sears Holdings stänger också under att utföra Sears-butiker.

Den senaste Kmart-stängningen verkar komma via Seritage Growth Properties, fastighetsförtroendet som ägare till Kmart och Sears-portföljen. Den äger 10 butiker i Michigan, inklusive St. Clair Shores-butiken.

Seritage marknadsför aktivt Sears och Kmart-butiker som företaget äger. REIT: Gå Ner I Vikt På En Vecka s avtal med Sears Holdings möjliggör en ‘återtagning’ av sina butiker hyrda till Sears eller Kmart, i belopp som sträcker sig från 50 procent till hela butiken.

Att återta är ett drag för att diversifiera sin portfölj, eftersom cirka 80 procent av det är hem för antingen Sears eller Kmart-butiker.

Sears Holdings har under flera år kämpat i ett föränderligt detaljhandelslandskap. Mitt i butikerna stänger Går Man Ner I Vikt och återfokuserar i affärsupplevelser slår lagrets värde en låg 52 veckor i mitten av oktober. Företaget värderas nu till 602 miljoner dollar, eftersom det går in i semestern.