Geronimo ‘s’ Nelly Nora ‘en träff med brittiska publiken efter sommaren CBeebies debut

Geronimo ‘s’ Nelly Nora ‘en träff med brittiska publiken efter sommaren CBeebies debut

Utställningen, som debuterade på CBeebies i Storbritannien den 3 augusti, har under de senaste fem veckorna slått på nummer 1-spelplatsen på CBeebies och över alla kanaler i UK Children’s programmering och är konsekvent i topp 4 UK-diagrammet.

Serien lanserades också av BBC Worldwide på sina globala CBeebies-kanaler, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller inklusive Asien, Australien och Sydafrika. Utställningen styrs av Jamie Teehan med Viktminskning Tabletter animation av Jenny O ‘Brien, Adrian Ignat och Graham Tormey och musik av Darren Hendley.

Med tanke på IFTN om showens internationella framgång, sade skaparen Gerard O ‘Rourke:’ Vi är stolta över att en show baserad på 2 irländska systrar på deras sommarlov i en campingpark har roligt, oavsett vädret Gå Ner I Vikt Snabbt tar emot sådan internationell uppmärksamhet. ‘

Serien är också i luften i Norge i en topptidsspalt och börjar på den största tyska barnkanalen KIKA (ZDF) 2016 följt av Kanada och många andra länder över hela världen. Walker Books kommer att släppa den första böckerna i början av 2016 med en specialutgåva för Irland. Geronimo s Gerard O ‘Rourke kommer att vara på den kommande Mipcom som arbetar med BBC Worldwide på nyförsäljning och i London vid Brand Licensing i oktober med sin’ agent (BWI) för att säkra merchandising-erbjudanden. Serien spelar nu på RTEjr på irländska Språk också och det finns också på en nationell frimärke utgiven av en post.