Gerdau utmanar medarbetare att göra donationer till Interfaith Shelter

Gerdau utmanar medarbetare att göra donationer till Interfaith Shelter

JACKSON, MI Gerdau sparkar av semestern genom att utmana sina anställda att samla tusentals pounds av oskadlig mat för Går Man Ner I Vikt Salvation Army of Jackson och Interfaith Shelter.

Företaget kommer att matcha sina ursprungliga bidrag från $ 2.000 till Frälsningsarmén och $ 2.500 till Interfaith Shelter, om anställda når Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dessa mål.

‘Vi ställer upp mål som är utmanande, men ändå uppnåeliga’, sa Bob Milmine, personalchef på Brooklyn Road-stålverket, i utgåvan. ‘Vi vill att dessa mål ska uppfyllas. Det är en vinnande vinst.’

Enligt frisläppandet fastställdes mål baserat på antalet anställda på varje plats.

Det här är en del av företagets ansträngningar att förbättra de samhällen där den är verksam, enligt utgivningen.

Dessutom har anställda startat en jeanfond för att finansiera donationen av mer än 30 kalkoner till Interfaith Shelter, AWARE, Inc. och Jackson Friendly Home.

Gerdau är en ledande stålproducent i Nord- och Sydamerika, samt en av de största leverantörerna av speciellt långt stål i världen. Företagets nordamerikanska specialståldivision har sitt huvudkontor i Jackson på två platser, vid 3100 Brooklyn och 5591 Morrill Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vägar.