Ger en generös semestertips till tidningsbärare

Ger en generös semestertips till tidningsbärare

När jag haft min söndagsutgåva av tidningen första på morgonen, undrade jag vad jag kunde göra för att visa min uppskattning för policyändringen tillbaka till att hålla hemleverans. Beviljas, jag berättade för målaren att jag kände igen sin logotyp baserat på en tidigare tävling gjord av Maui News för att hedra Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sina annonsörer. Och ja, jag kunde berätta för varje handlare att jag ofta såg deras annons i tidningen och det varför jag är i sin butik.

Jag kom fram med en idé att visa min uppskattning genom att ge en extra Går Man Ner I Vikt generös semestertips till min operatör. Varje år knuffar jag något i ett kuvert som ett tack för att de stiger upp i de små timmarna för att ha mitt papper vid min tröskel när jag vaknar.

På dagen brukade jag gå runt Gå Ner ett Kilo I Veckan mitt grannskap i mörkret så att jag skulle lära känna den person som tog min tidning. En gång såg jag bilen i dagsljuset på en annan plats. Han hoppade ut och vi kramade som gamla vänner. På min ålder har jag blivit läskare. Nu släpper jag av det på huvudkontoret och ber dem att ge min mahalo till min leveransperson.

Jag lämnar mitt tips tidigt i denna säsong. Jag utmanar resten av er som uppskattar att du får ditt papper hemma första sak på morgonen för att göra detsamma.