Georgetown för att fira Holiday Gathering

Georgetown för att fira Holiday Gathering

GEORGETOWN Jul kommer snart än förväntat, åtminstone i Georgetown.

25-årsdagen av The Holiday Gathering kommer att äga rum de två första helgerna i november. Dagen är 6, 7, 8 och 13, 14 och 15 Går Man Ner I Vikt november. Evenemanget erbjuder en möjlighet att slutföra julköp i stan, som har den unika skillnaden att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vara den enda platsen i USA som plottas med en längd av ‘grapevine’ när de första bosättarna mättes av paket av mark för att bilda staden tillbaka 1827.

Tröjor, jackor, trähantverk, fågelhus, renar, snögubbar, hemlagade godis, presentartiklar, kransar, Santas, juldynor, leksaker, repurposed möbler, antikviteter och ornament är bara några av de föremål som erbjuds.

Frukost erbjuds på fredag ​​och lördag i båda helgerna. Soppor, smörgåsar och desserter finns på flera ställen. Besökare kommer att hitta hemlagade måltider på Kris Gå Ner ett Kilo I Veckan Kringle s Treasure, Too, ett nytt tillskott i Georgetown Fairgrounds Bankett Center. Det kommer att vara öppet båda helgerna. Pioneer Homestead i Forest Glen kommer att göra demonstrationer på matlagning med öppen eld.

Besökare kan följa de gröna julgranarna som ligger upp och ner på motorvägen. Flyger och kartor som ger olika tider och platser finns tillgängliga hos varje deltagande leverantör eller företag, såväl som Casey’s eller Georgetown Foods.

Besökare kan anmäla sig till den kostnadsfria veckoträning vid varje stopp. Inget inköp krävs. För information, kontakta Paula på (217) 662 8630 eller Karen på (217) 497 4744.