George YMCA-medlemskapet spikar regelbunden förekomst efter semestern

George YMCA-medlemskapet spikar regelbunden förekomst efter semestern

Medan en tillströmning av medlemmar förväntas vid Bay St. George YMCA i Stephenville när eleverna går tillbaka till skolan stör det inte Ryan Gå Ner I Vikt Snabbt MacNeil Lamswood, en vanlig användare av anläggningen.

Cheryl Johnson, operationsdirektör vid anläggningen, sa att det är vanligt inflöde med en uppblåsning i medlemskap som äger rum cirka andra till tredje veckan i januari och kan springa ända till februari.

För MacNeil Lamswood och hans vän Megan Gabriel, som slår på Viktminskning Tabletter gymmet är en ganska vanlig sak, eftersom båda är inblandade i hockey och MacNeil Lamswood i golf och curling så att de tycker om att hålla sig i gott skick.

Han sa att han aldrig hade något problem med att kunna träna ett träningspass på anläggningen eftersom det finns massor av utrustning för att träna på träningen.

ett bra sätt att döda en timme eller två, sa MacNeil Lamswood. är här och du jobbar bara bort. sade med det senaste tillägget av ett kretsrum på anläggningen, det är mycket mer användarvänligt speciellt för nykomlingar.

Det här är ett område där både män och kvinnor kan träna på utrustning, vilket Gå Ner I Vikt Snabbt hon sa är mindre benägna att orsaka skador för de som börjar. Hon sa att fria vikter kan vara skrämmande och användarna kan så småningom komma fram till det området om de vill.

Även om det finns spikar i medlemskap vid vissa tider på året, sa Johnson att deras medlemsnivå är ganska konsekvent under det mesta av året och verkligen genomförbart för att hålla anläggningen i drift med en mängd olika program som erbjuds där.