genom semester ljus show öppnar Thanksgiving natt

genom Gå Ner I Vikt På En Vecka semester ljus show öppnar Thanksgiving natt

JACKSON, MI För John Spink skapare, ägare och operatör av Nite Lites på Jackson County Fairgrounds påminner körningen genom ljusshow honom om tidigt 1960-tal.

Som barn turnerade sin familj kring underavdelningar under semesterperioden, förundrade vid julgranskningens displayer.

1996 skapade Spink Nite Lites från en grupp av pensionerade volontärer. Tjugo år senare, är 1,5 mil semester stapel satt till att öppna Thanksgiving natten, 24 november, för att regera magiken. Leden tar 20 till 35 minuter att köra igenom, säger Spink. Fredag ​​och lördag fortsätter till och med 31 december. Varje bil kostar $ 20, men biljetter är rabatterade till $ 15 på nätterna utställningen Winter Wonderland är stängd.

‘Hemligheten, sätt så många människor som möjligt i din bil,’ sa Spink. ‘Eftersom det är priset per bil.’

Det finns sex nya skärmar för 2016, liksom en ballongvakt på Winter Wonderland. Rättvis mat, dockeshow, tågturer, julbesök, Gå Ner I Vikt Snabbt renskötsel och mer framhäver vinterunderlandets utställning i slutet, som är öppen 2 december, 9 december och 16 dec 23.

Se Nite Lites webbplats för specifik information.

Sju volontärer spenderar två och en halv månad och ställer upp displayen på mer än 1 miljon Gå Ner I Vikt Snabbt ljus. Besättningen har arbetat sju timmar om dagen, sex dagar i veckan för att förbereda showen.

Tusentals grupper hyser visningen varje år, och det blir snabbare när jul närmar sig, sa Spink.

‘Jag har bara en passion för att göra julljusen. Det är roligt att se barnens svar när de kör,’ sa Spink. ‘Det är bara årets bästa tid.’