genom Crystal Palace möjlighet

genom Crystal Palace möjlighet

Frank de Boer är upphetsad över möjligheten att ta över som Crystal Palace-chef, enligt hans tvillingsbror Ronald.

Eagles ser ut att stänga in på sin nästa nya chef efter Sam Allardyces överraskning i slutet av förra säsongen, som just lyckats säkra klubbens Premier League-status.

Ett antal tränare sägs ha varit på den södra London-klubblistan, inklusive Marco Silva, som sedan har tagit över Går Man Ner I Vikt på Watford efter hans avgång från Hull, franskmannen Christophe Galtier, Burnley-chefen Sean Dyche och Mauricio Pellegrino, den argentinska som nu visas på randen för att gå med i Southampton.

Palace är ännu inte att göra någon officiell kommentar till deras rekryteringsprocess, med ordförande Steve Parish förstod att vara på semester, men det skulle inte nödvändigtvis fördröja något meddelande.

Det förefaller emellertid nu som tidigare Ajax, Barcelona och Rangers försvarare. De Boer är i poleposition för att ta över på Selhurst Park, där han skulle bli den åttonde chefen på sju år som styrelsens öga på lång sikt.

är väldigt mycket upphetsad, säger Ronald de Boer till talkSPORT.

vet att de pratar och jag tycker det handlar om små villkor med coachingpersonalen etc, så jag ser inga problem, men det är naturligtvis inte för mig att säga om det är en klar affär. Boer, 47, lämnade sitt senaste jobb i Inter Milan i november och hade ansvaret för endast 14 matcher efter att han inte lyckades producera den konsistens som såg honom leverera Eredivisie-titeln för Ajax under fyra år i följd.

Ronald de Boer tror att hans bror kan göra en inverkan på den engelska toppflygningen, där hans tidigare Oranje International Ronald Koeman har haft framgångsrika stavar i både Southampton och sedan förra säsongen i Everton.

Den största ligan alla vet det, alla tittar på Premier League, sade Ronald de Boer.

kan verkligen göra något om du Gå Ner I Vikt Snabbt har chansen, eftersom det finns pengar involverade och du kan köpa spelare.

är en intressant liga för att se vad du kan, passa ett lag (tillsammans) som är tillräckligt bra för Premier League. Örnar kan väl få sin första chans att se vad de Boers sidorna kan se ut på Premier League Asia Trophy i Hongkong nästa månad, vilket också kommer Viktminskning Tabletter att innehålla Liverpool, West Brom och Leicester.

Ronald de Boer tillade: har alltid stått för att hans fotboll ska vara attraktiv, men han tycker också om att lag ska pressa högt upp och se till att bollen för det mesta håller sig kvar på marken, för att förhoppningsvis få bollen snabbt i besittning för att försök att göra poäng.

vet att han måste lära känna spelarna och vilken typ av system som passar de spelarna, så det är viktigt att han får en bra lopp, som en sex veckors säsong eftersom (efter) kan du då veta spelarna bättre.