Gennaro Gattuso insisterar AC Milan aren

Gennaro Gattuso insisterar AC Milan aren

Gennaro Gattuso insisterar AC Milan kan fortfarande utvecklas i Europa League, trots ett 2-0 nederlag till Arsenal i första delen av deras 16-talsrunda.

Mål från Henrikh Mkhitaryan och Aaron Ramsey i San Siro betyder att Milan Går Man Ner I Vikt måste göra minst två poäng i norra London när de besöker Emiraten.

Resultatet var Milanos första förlust av året, och de studsade dramatiskt i Serie A och slog Genua 1 0 på söndag tack vare en skademtid Andre Silva mål.

Relaterade Rodgers att ersätta Wenger? Merson kommer att bli om Arsenal inte vänder sig till Celtic-chefen Milan jersey har drabbat Andre Gattuso revels i sen Silva show Video: Vinn över AC Milan kommer att lyfta Arsenal men Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vi har inte än än Wenger ‘Ingen vet vad som är inne’ Xhaka lanserar Arsenal försvar efter Milan seger

I efterdyningarna av spelet uttryckte Gattuso sin stolthet vid sin sida s reaktion, och insisterar att de inte är på väg till London på en sightseeingtur.

‘Efter torsdagen Gå Ner I Vikt Snabbt hörde jag en hel del nattering som du hör i puben, om hur vi saknade något fysiskt, men här klarar vi oss hela tiden till 95: e minuten’, berättade Gattuso för Mediaset.

‘Vi fick precis det spelet fel mot en stark Arsenal-sida. Vi insåg det och idag svarade vi.

‘Vi har fortfarande 30 procent chans att gå igenom och vi ska inte till London för en semester. Vi måste respektera våra härliga skjortor.

Artikeln fortsätter nedan

‘Ligatabellen är äntligen snygg mot oss. Vårt mål är framför oss, men vi måste ta saker spel efter spel.

‘Jag var lite orolig för att vi inte förlorade i två och en halv månader till Arsenal så vi var rädda att vi skulle kunna kämpa efter att ha gått så länge utan att förlora, men laget svarade bra.’