Generösa givare betalar alla studentluncher i alla Moore-skolor

Generösa Gå Ner I Vikt På En Vecka givare betalar alla studentluncher i alla Moore-skolor

MOORE, Okla. Ett lokalt skoldistrikt tackar samhället för sin generositet gentemot studenter i behov.

Att betala för skol luncher kan vara en kamp för vissa Oklahoma familjer, lämnar några barn utan en varm måltid. När en student inte kan betala för lunch i Moore Public School District, kan de debitera upp till två luncher och en frukost på deras konto. När de nådde den gränsen får de en jordnötssmör och gelésmörgås.

hatar att ta ett bricka från ett barn. Absolut hatar det, men det är vår styrelsespolitik och vi måste följa policyen, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller säger Suzanne Guthmiller, med Moore Public Schools.

Emellertid fick de studenterna välkomna nyheter förra veckan.

Vänligen aktivera Javascript för att se den här videon

Den Moore Public School District meddelade en anonym givare betalade alla nuvarande skolavgifter på Moore High School.

Sammantaget betalade givaren 705,10 dollar.

‘Det tog mycket att inte gråta eftersom det betyder mycket för barnens familjer att dessa barn inte kan äta eftersom de är vid gränsen så att de måste ha jordnötssmör och gelésmörgås. För att veta att de kan ha en verklig varm måltid idag betydde mycket för oss ‘, berättade Guthmiller för KFOR.

Distrikts tjänstemän sade att den generösa donationen sannolikt kommer att få en ännu större inverkan på de familjer som behöver.

‘Inte bara kommer det Gå Ner ett Kilo I Veckan att lindra en börda för våra barn, men med denna tid på året kan det också frigöra vissa resurser som föräldrar kan ta upp på andra sätt’, säger Mike Coyle, chef för Moore High School.

Några timmar senare meddelade distriktet att en annan anonym givare hade betalat alla nuvarande studentlönskostnader vid Plaza Towers Elementary School.

Nu verkar det som att ge inte stoppat.

På torsdagen meddelade Moore Public School District att alla skolans lunchbalanser hade tagits hand om över hela distriktet.

‘Våra sista 10 skolor har blivit omhändertagna när det gäller studentlönskostnader. Vi uppskattar vårt gerande samhälle. Saldon kommer att lösas när vi återvänder från vår semesterresa. Glad semester till alla!’ distriktet tweeted.