Gemenskapskalender 2

Gemenskapskalender 2

BUFFALO VALLEY: Buffalo Valley Community Center kommer att ha sin födelsedagsfest i februari på onsdagen. Detta kommer att vara ett potluck med en huvudrätt som serveras av bibliotekspersonal. Ta med maträtten och gå med oss. För info., Ring 858 1403 eller 858 5127. Detta är en community-händelse.

5K: Community Options, Inc. kommer att hålla sin årliga Cupids Chase 5K. Alla intäkter går till gemenskapens alternativ, som stöder personer med funktionshinder. Hålls på parkeringsplatsen TTU Tucker Stadium, William Gå Ner I Vikt Snabbt Piller L. Jones Drive. Tidig registrering (före feb. 13) $ 30. Loppdag $ 50.

Sida: 14 februari är tidsfristen för att komma in i tjejer i åldrarna 0 18 i den andra årliga Mardi Gras Queen Pageant för att gynna Genesis House-skyddet för offer för våld i hemmet. $ 50 inträdesavgift. Evenemanget kommer att hållas vid klockan 28 februari i Multipurpose Room inuti Roaden University Center på campus i Tennessee Tech. Åskådarnas inträde är $ 5, med barn 5 och under gratis.

FÖRDELANDE SIDAN: ‘Sweethearts for a Sweetheart’, en ideell föreställning för att gynna Wheeler Brewer-familjen. Wheeler är en 5-årig pojke från Fentress County, med medulloblastomcancer. Allt fortsätter från den skådespelare som donerats till Wheelers familj för sjukvård och resekostnader i samband med hans sjukdom. Sidan hölls lördag på Jamestown Community Center. 14. För info., Ring Samantha Bowden på (931) 704 1582. Inträde är $ 5. Alla barn 12 och under gratis. Intäkter till förmån för Cane Creek Elementary School Music Department.

CHILI SUPPER: Cookeville High Gå Ner I Vikt Snabbt School FFA Chapter håller sin 23: e årliga Alumni Auktion och Chili Natt på Hyder Burks Agricultural Pavillion i försäljningsarenan. och kommer att hållas i samband med en tårta promenad. Biljetter till måltiden är $ 5 i förväg och $ 6 vid dörren. Du behöver inte delta i middagen för att delta i auktionen. För Gå Ner I Vikt Snabbt Piller mer info.