Gemenskapsbloggar

Gemenskapsbloggar

Jag letar efter information om Steven Cadillac och hans fru Pauline. De var mina farföräldrar. De var från Winnipeg och flyttade till Dysart, Sask. Min farfar var också en alkoholist som slog sin fru och så småningom sköt sig i huvudet. Min mormor packade upp och lämnade till Vancouver där min syster och jag föddes och uppfostrades. På 50-talet gick mina föräldrar och min Går Man Ner I Vikt syster och jag till Dysart för en semester. Jag, även vid ung ålder av 8, var så kär i staden som jag aldrig har glömt. Jag har alltid undrat över historien. Jag berättade för mina barn att jag har en önskan att flytta dit en dag. Jag Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vill ta reda på om den här historien är sant. Om någon kan hjälpa mig skulle jag vilja uppskatta det. Tack.

Skolans namn kallades St. Marys.

Jag deltog i den skolan från klass 1 till klass sju. Det är så högt som du kunde gå på skolan när jag var där. De flesta klassrummen bestod av två betyg. Jag kommer ihåg det som klass ett i en klass. Sedan 3 4 i en annan. Sedan 5 6, med betyg sju på egen hand.

Jag bodde på gatan som slutade på skolan, på motsatt sida från kyrkan.

Det kallades St Joseph Street, vid den tiden. Gatan gick från skogen till tre kvarter till skolan. Nunnorna hade ett hus som byggdes intill skolan där de var några av lärarna.

St Lewis är beläget i sydöstra Labrador, Kanada, en fiskestad som främst stöds av en snökrabbsförädlingsanläggning och fiskarna som fiskar efter krabba.

Ursprungligen namngiven Fox Harbor, byns Gå Ner I Vikt Snabbt namn byttes till St. Lewis när det fick sin första postkontor i början av 1950-talet.

Staden är inkoporated och erbjuder full service. En modernskola, klinik, butiker, bensinstation, flygplats och dockningsanläggningar och är ansluten med 29 km. grus all waether väg till Trans Labrador Highway.

På grund av sin stragetiska läge har St. Lewis en Loran C Station som drivs av den kanadensiska kustguiden, en marin radiostation och en tv- och radiostation som drivs av CBC.

ePodunk är inte ansluten till någon enhet som representeras i dess databaser.

ePodunk ger också länkar till webbplatser som presenteras av myndigheter, tidningar,

skidområden, värdshus och andra företag.

Företaget är inte anslutet till dessa webbplatser eller ansvarar för innehållet.

Vykort är vintagebilder från början av 1900-talet. De är inte avsedda att visa aktuella vyer. ePodunk säljer inte elektroniska eller papperskopior av postkort som visas på den här webbplatsen, och det innehåller inte heller högupplösta kopior av dessa bilder.