Gemenskapens recensioner

Gemenskapens recensioner

Plusser: Familj. Liten bra stad. Mor gifte sig i kyrkan längs vägen. Massor av trädgårdar på sommaren. Men jag måste säga att jag aldrig glömmer. Min mormor hade ett hus i slutet av staden med en mycket stor trädgård. Jag älskade att gå upp på stan och gå och se Tante på caféet. Jag kommer ihåg hotellet över vägen. Jag var ung då men jag kommer ihåg. Im 48 nu. Men jag skulle komma tillbaka. Mamma tog oss för att se det stora huset de växte in. Pappa hade bara ett litet 2 rum. Jag antar tillbaka på den tiden gjorde du vad du gjorde för att bygga en gård och en bondgård. Jag Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hoppas här från dig snart. Inga läkare. Mycket lång väntan och bara ett akutrum på ett sjukhus för en stad på 45 000 eller större. Regeringen ger sjukhus bara miljontals dollar för att se en närbild. kan lika bra säga stängt jag dont thnk någonting händer där nu. Gatorna är dåligt plogade på vintern nu. Fixing Gå Ner I Vikt Snabbt Piller streets som reserficing är knappast gjort mer nu de bara kasta på en spade full och köra bort inte ens packa ashfalt i potten hål. Landsvägar är bättre än cornwall gator. bussiness inte sömn att bry sig längre. när de säljer produkten till dig då din egen. Jag kommer ihåg den goda gamla dagen när allt du köpte hade ett helår över countorn. Nu är det som om du går ut genom dörren och dåligt för dig. de undrar hur de inte kan sälja bra, kanske de borde se bättre service på cousumer. Precis som Massy-möbler berättade för mig, efter att jag haft en frys, tjänar vi inte vad vi säljer på egen hand nu. Nej det är hemskt.

Ett bra ställe att. shoppa USA är billigare, spara pengar. Om någon säger att du inte har någon warrintee så säger du att du inte har någon i cornwall heller heller. Om affärerna inte står bakom vad de säljer längre så Gå Ner ett Kilo I Veckan varför inte gå till USA där du kan spara pengar.

Övrig info: Det är så jag ser det

ePodunk är inte ansluten till någon enhet som representeras i dess databaser.

ePodunk ger också länkar till webbplatser som presenteras av myndigheter, tidningar,

skidområden, värdshus och andra företag.

Företaget är inte anslutet till dessa webbplatser eller ansvarar för innehållet.

Vykort är vintagebilder från början av 1900-talet. De är inte avsedda att visa aktuella vyer. ePodunk säljer inte elektroniska eller papperskopior av postkort som visas på den här webbplatsen, och det innehåller inte heller högupplösta kopior av dessa bilder.