Gemenskap

Gemenskap

Det är svart fredag, småföretag lördag och cyber måndag, men det är tisdag som orsakar några att sluta och verkligen tänka på vad semestern betyder.

I år är det ett tryck för en dag att tacka: Giving Tuesday.

‘Att ge tisdag är en kampanj för att skapa en nationell dag för att ge i början av den årliga semesterperioden’, säger Gå Ner ett Kilo I Veckan Richard Bray, med Washington State Arboretum, som är en av de rikstäckande partnerna i kampanjen.

Kampanjen syftar till att fira och uppmuntra välgörande aktiviteter som stöder ideella organisationer.

‘Att ge tisdag är ett uppmaning till var och en av oss att fokusera uppmärksamheten under semesterperioden på att hjälpa de behövande, ta hand om miljön och hjälpa till med andra viktiga orsaker efter vår Black Friday och Cyber ​​Monday shopping sprees’, säger Bray.

För att sprida ordet tar kampanjen till sociala medier och ber deltagarna att använda hashtag GivingTuesday på Twitter och dela idén på Facebook.

Besök webbplatsen Giving Tuesday för att se alla sätt som familjer, samhällen och individer kan ge tillbaka.

‘Vad kan jag göra för att hjälpa till?’

Det är frågan som cancerpatienternas vänner och familj så ofta frågar. De vill hjälpa, de vet bara inte hur.

American Cancer Society (ACS) erbjuder dig en chans att hjälpa lokala cancerpatienter på ett mycket enkelt sätt: Bara ge dem en åktur.

‘Road to Recovery’ -programmet har tillhandahållit cancerpatienter i King County med transport till medicinska möten sedan 1981. Medan programmet har hjälpt tusentals innebär ett brist på volontärförare att ACS måste vända bort en genomsnittlig cancerpatient varje dag som behöver en tur till doktorn. För många betyder det att bussen utsätts för överflödiga bakterier eller tar alltför lång tid för att komma dit de ska gå. Andra är tvungna att betala för en hytt, även om de kämpar med sjukvårdskostnader. Några slutar ens sakna sin behandling.

‘Vi är Gå Ner ett Kilo I Veckan desperata för volontärer’, säger Amber Guinotte, Quality of Life Manager på ACS. ‘Transport är ett av de största behoven hos patienterna.’

Är ditt grannskap i behov av en bild? Vad sägs om några gungor? Vad sägs om $ 15.000 för att göra den lekplatsen verklighet?

Dr Pepper Snapple Viktminskning Tabletter Group och KaBoom!, En nationell organisation som främjar rolig och hälsosam lek för barn, särskilt genom lekplatser, letar efter behövande samhällen för att hjälpa till i deras strävan att sprida glädjen på lekplatser.

Organisationerna ger 15.000 dollar bidrag för att finansiera utrustning för samhällen ‘med ett visat behov av en lekplats, liksom projektets inverkan på området och dess kapacitet att engagera sig i samhället.’

Förutom $ 15.000 kommer bidragsmottagarna också att få hjälp vid planering, genomförande och underhåll av sina lekplatser från KaBoom! och några av deras alumner som också fått bidrag till lekplatser tidigare.