Gemenskap i skolor

Gemenskap i skolor

ASHEBORO Varje år får vi den ena presenten som vanligtvis tar sin plats på en hängare i våra garderober, som aldrig ses någonsin igen. Ja, vi pratar om den ökända klibbiga Gå Ner ett Kilo I Veckan tröjan.

I år bryter du ut din bästa klibbiga tröja eller väst och bär den till Communities In Schools i Randolph County fjärde årliga Tacky Sweater Party.

Evenemanget kommer att hållas torsdagen den dec. vid Cetwick, 162 N. Cherry St., Asheboro, för vad som har blivit en årlig semester tradition.

Alla gäster som bär en klibbig jultröja kommer Viktminskning Tabletter in i en tävling för Gå Ner I Vikt Snabbt Piller att ta emot sweater trofén och ett år av Chick fil A.

Gästerna kommer att njuta av tunga hästar från Snyder Farms Catering, vin från lokala säljare, musik av Steppin Out Entertainment och öl från Natty Greene Brewing Co.

Sponsorer är tillgängliga på följande nivåer: $ 2.000 (It Mine, All Mine Naming Sponsor), $ 1000 (Whole Barn of Garn), $ 500 (Bells och Whistles), $ 350 (Knappar och pilar) och $ 250 (En bit av Tinsel). I år är namngiven sponsor försäkringskonsulter av triaden. Hittills har de blivit förenade med 31 andra sponsorer.

års händelse var en stor framgång tack vare stöd från många företag och andra i samhället. Vårt mål i år är $ 30,000 så vi byter fler liv genom tjänster som mentorskap, Back Packs Pals, Reality Store och medel för fältresor och berikningsprogram, säger Mary Lisk, styrelseordförande. har redan överträffat sponsring förra året och hoppas att göra detta evenemang ännu bättre. Dess uppgift är att omge studenter med ett samhälle av stöd, som ger dem möjlighet att stanna i skolan och uppnå livet.