Gemenskap humle till semestern

Gemenskap humle till semestern

Chico >> Julkarolerna serenade gatorna i centrala Chico och ballerinas eleganta framträdde i windows av lokala företag dekorerad med lampor och ornament. Linjer av shoppare släpade ut genom dörrarna och spilldes Gå Ner ett Kilo I Veckan i julen fyllda gatorna.

Omkring 10 000 personer som är angelägna om att hoppa in i semestern deltog i julen Förhandsgranskning som arrangeras av Downtown Chico Business Association. På söndagen gick Gå Ner I Vikt På En Vecka familjer längs gatorna upplysta med strängljus för lokal shopping och barn bad ivrigt att vänta i raden för ett snabbt besök med jultomten.

Rio Sinkie, 5, stod i linje för att berätta för Santa vad som var på sin jullista. Han satt på knäet med en godisrott i handen och berättade för honom allt han ville ha i år var en Apple-klocka. Det var det.

Linjen för Santa Gå Ner I Vikt Snabbt Piller var stadig, men underhållning i linje var rikligt. Julmusik spelades av högskolebandsmedlemmar, carolers sjöng från toppen av Grand View-byggnaden och flera dansgrupper tog på gatorna och gav uppträdanden av hiphop och ballett.

Varje år blir evenemanget större, men den viktigaste delen är att evenemanget visar lokala affärer och program. Downtown Christmas Preview har varit Chico tradition sedan 1978 och dra in medlemmar i samhället för att officiellt starta semesterperioden tillsammans.

Downtown företag stannade öppna sent och debuterade sina semestererbjudanden samtidigt som de visade sina dekorationer och förfriskningar och underhållning. Shoppare började slå av saker på sina presentlistor tidigt.

Stephanie Yunker, DCBA: s marknadschef och evenemangsdirektör, sa att vädret var perfekt för natten. Och även om gatorna var magiska med anteckningar från barnkören och ljudet från Valley Women-koren, fanns det fler insidan av företagen.

Hon sa att hennes favoritdel var att se alla grinnarna och glada ansikten som gjorde henne känsla och fuzzy, och naturligtvis det faktum att hela natten var överallt. reportern Bianca Quilantan vid 896 7758.