Geared upp för semestern

Geared upp för semestern

Resorprodukter gör stora julklappar. Och de täcker gamuten, från kläder och bagage till elektronik och saker som kan göra resan bekvämare och säkra. Här är ett exempel:

Olympus FE 46 Digital Camera Coloring Set är en ny gåva som hela familjen kan njuta av. Återupplev familjesemester eller behåll småna roliga på väg med personliga färgsidor. Satsen kommer med 12 megapixel kamera, etui, 64 pack Crayola-kritor, programvara, kod bra för sex månader med obegränsade utskrifter, batterier och kablar för ca 129 USD.

Sonys ljudavbrytande hörlurar är utformade för att eliminera omgivande ljud som gråtande barn, chattiga passagerare och flygplansmotorn. Du kan också använda dem för att lyssna på din iPod, MP3-spelare eller under flygning. Om du har egna headset är det också mer hygieniskt (hur många andra har drabbat flygbolaget utfärdade hörlurar) och sparar pengar (många flygbolag tar betalt för hörlurar). Dessutom får du bättre passform med dessa djupt kudde öronkuddar. Bredt tillgänglig från elektroniska återförsäljare och Magellan s, som erbjuder en lätt modell med bärväska, två adaptrar och batteri för $ 149 US.

Tyvärr kan du inte enkelt bära ljuddämpande hörlurar i sängen. För det finns Travel Sound Therapy System från Sound Oasis. Förutom att hålla tid har det 17 lugnande naturljud som är utformade för att hjälpa dig att sova i bullriga hotell, 89,85 US $. Magellan ‘s.

Min billig regn kostym var ingen match för en downpour stött på en dagstur på Island. Sitter på en buss i våta kläder hela dagen, lovade jag att få kvalitetsutrustning nästa gång. Ett bra val är Gore Tex Monsoon jackan ($ 155) och Typhoonbyxor ($ 98), från Mountain Equipment Co op (MEC), som är ‘garanterade att du håller dig Gå Ner I Vikt Snabbt Piller torr.’ Det är den typ av redskap du inte behöver ofta, men i dåligt väder är investeringen värt vartenda öre.

Tilley hattar har utvecklats sedan den ursprungliga T1 modellen kom ut 1980. Nu finns det mer än ett dussin olika mönster inklusive tre nya raffia hattar (gjorda i Kanada från Madagaskar raffia) samt andra snygga modeller, så hållbara Viktminskning Tabletter de är ‘garanterade för livet. Dessa inkluderar (för kvinnor) TH9 Hemp Hat (79 kronor med tre olika färgade hattband), LT1B Breathable Nylon Bucket Hat ($ 68) och min favorit, TH8 Tilley Hemp Hat ($ 79). Alla är packbara, krossbara och TH8 har en rand som kan bäras upp eller ner och kommer i tre färger: Naturligt med svart band och rör, naturligt och mocka.

Finns det några fula hattar i din garderob? Om så är fallet, skänka dem till Tilleys Hand Over Your Hat-program och få $ 5 av köp av en ny Tilley-vinterhatt. För varje person som gör en butikshattdonation, donerar Tilley $ 5 till välgörenhet (upp till $ 25 000). Donationer accepteras till december.

Tjuvar har varit kända för att plocka fickor och snatchpungar, men de kan ha svårare att komma till dina strumpor! Zip It strumpor har en blixtlåsficka som kan hålla kontant, kreditkort och rumsnycklar. Tillverkad av Coolmax, bomull och Spandex, dessa strumpor torkar snabbt, har en stödbåge och elastiska toppar. Finns för kvinnor och män i vitt och svart, besättning och fotled längder.

Nu när många flygbolag tar betalt för bagage, reser fler personer med endast påsar. Fördelarna är uppenbara. Du sparar pengar och tid (inte längre väntar på bagagecarusellen) och du behöver inte oroa dig för att väskor förloras eller försenas.

Praktiska alternativ inkluderar den nya framlösa FlyLite (50,8 cm) som beskrivs som världens lättaste hybridbagage från Heys International. Den är av ballistisk nylon, väger bara 2,18 kg, har inline skridskohjul, många fack och ett antispetssystem. Ca $ 89.

Ett annat lätt men robust alternativ är 53 cm, 3,1 kilo rullande upprätt som ingår i Magellans Gå Ner I Vikt Snabbt VI Ultra Light Collection. Den har flera fickor, ett rymligt huvudförpackningsområde och expanderar 5,08 cm med dragkedja. eller svart. $ 199.

Den är liten, lätt, lätt att bära och kan lägga till en annan säkerhetsnivå på en resa. Det kraftfulla personliga nödlarmet, med bara en klämma, avger en örhängande 101 decibel-skrik som är säker på att skrämma skulle vara attackörer och locka uppmärksamheten hos deltagarna. Klipp till ditt bälte eller nyckelring. Batterier ingår $ 12.85 US, Magellan s.

När du köper en ny laddare letar du efter en som täcker ett spänningsområde från 100 till 240 volt. Då har du inte behövt köpa en separat valutaomvandlare. När du letade efter en ersättning för en Panasonic-laddare, har jag nyligen förlorat (det bästa jag någonsin har haft). Jag hittade en ny modell Panasonic BQC01AKM40 Laddare. Det kontrollerar batteriladdning nivå för att bestämma om den är redo att användas eller behöver laddas, och justera laddningsgraden enligt batteriets tillstånd. Den har en automatisk avstängning och levereras med fyra AA-batterier som kan laddas upp till 1200 gånger. Ca $ 59.

Mer än ett fåtal resenärer har förstört sina batteriladdare när de ansluts till ett uttag med en inkompatibel spänning. Andra har använt en adapter i tron ​​att det konverterade spänningen (vilket det inte gör). Håll det enkelt med bara en gizmo. Fjärrvägsadaptern, Converter / USB-laddare från Magellan s innehåller de fyra vanligaste adapterns pluggar för över 150 länder och omvandlar automatiskt spänning (från 220v till 110v) vid behov. Den har också en USB-laddningsport för att starta upp mobiltelefoner, iPod eller annan USB-kompatibel enhet. $ 59.85 US.

Att bli sjuk på din resa är det sista du vill ha. Ett sätt att hålla din miljö fri från bakterier och virus är med en bärbar Nano UV Scanner som hävdar att man dödar 99,9% av bakterier på någon yta. Använd den för att sanitera allt från flygplansbrickbord och hotellbädd till telefoner och TV-fjärrkontroller. Passar lätt i en handväska eller på fickan. Inkluderar två AA-batterier. $ 79 US

Skulle du inte älska att lägga fötterna på din nästa flygning? Även om det är omöjligt att sträcka sig ut i de flesta ekonomisätena, kan du i alla fall höja dina fötter. Foldningsfotstödet utvecklas i en 10 cm hög fotpall för att ge stöd och lindra påkänningen på din nedre rygg. Jag tycker att det hjälper till att lindra knäsmärta också. Från Magellan s, $ 24,85 US.