Gear 360 och allt som en fotbollsfläkt behöver denna högsäsong

Gear 360 och allt som en fotbollsfläkt behöver denna högsäsong

Det är den mest underbara tiden på året eftersom fotbollen aldrig slutar!

Från sin fantastiska S8-mobiltelefon, till den exklusiva Goal + appen och en tv som ger en mer nedsänkt upplevelse för fotbollsfans än någonsin tidigare, har Samsung allt du behöver för en fotbollsveckad Gå Ner ett Kilo I Veckan vecka.

Ännu viktigare, med Black Friday Bonanza nu tillräckligt långt bakom oss för ett år, har priserna återigen sjunkit runt den travlaste shoppingveckan av året.

KAPTUR EVERY MOMENTIN 12MP

Den ultimata telefonen för den festliga perioden, Galaxy S8 och S8 + s imponerande bakre kamera kommer att se till att fotbollsfans inte missar ensam en av de värdefulla stunderna under semestern.

Oavsett om det tar sociala medier att lova ditt stöd för ditt lag bor på arenan eller över middagsplattan hemma, tillåter den ljusa F1.7-linsen och de stora 1,4m-pixlarna mer ljus än de flesta andra kameror på marknaden, så att du får ditt skott oavsett belysningen.

Och hur är det med en festlig selfie? Galaxy 8MP frontkamera är så exakt att det inte finns någon chans att inte få det perfekta skottet.

För så många av oss är det här en tidtabell som visar vår kärlek till oss och det inkluderar fotboll!

Visst, vi vill spendera tid med våra nära och kära, för att ge dem vår odelade uppmärksamhet, men sanningen är, den footy är på.

En packad Premier League-period kan inte missas. Så varför uppdatera inte mål + -appen, exklusiv till Samsung-enheter, för de bästa och mest familjevänliga målvarningarna runt.

Det är ingen anledning att ens hämta telefonen. När ditt lag görs, kommer din Samsung Gear S3-klocka att varna dig till målet, medan den böjda kanten påInfinity Display på S8 kommer att bli grön om ditt lag scorer och rött om motståndarna hitta nätet.

FÅR ATMOSFÄRET MED STUNNING 360

Om du går ut på fotbollen själv under semestern, då är det bättre att Gå Ner ett Kilo I Veckan fånga det unika atmospere än med Samsungs fantastiska Gear 360-kamerateknik.

Har du någonsin önskat att dina vänner skulle kunna uppleva det ögonblicket när stativet bokstavligen rockade, den sena vinnaren eller det geniala ögonet du bara vet att du aldrig kommer att kunna bevittna igen? Nu kan de.

Med Samsungs Gear 360-teknik kan du verkligen dumpa en vän eller familjemedlem mitt i åtgärden och uppleva hela bilden.

Samsungs QLED Smart TVtakes lyser och gör det till andlös färg, vilket gör det till den ultimata skärmen för att fånga all åtgärd.

Och om din visning går djupt in på natten, så var inte rädd: Med en mycket låg ljusreflektivitet får du oklanderlig kontrast oavsett tid på dagen eller ljuset i rummet.

Bjud in vänner över för spelet också, säkert med vetskap om att varje sittplats är en bra plats. Tack vare sin breda betraktningsvinkel har den ‘bästa platsen i huset’ blivit en sak av Gå Ner I Vikt Snabbt Piller det förflutna.