Ge tisdag ber folk att donera

Ge tisdag ber folk att donera

Helgerna är prickade med en massa shoppingdagar och erbjudanden, men det är en dag i synnerhet avsedd för en annan typ av investering.

Global rörelse Att ge tisdag ber folk att donera till ideella organisationer, lova att frivilligt eller hitta kreativa sätt att ge tillbaka till sina samhällen. Går Man Ner I Vikt Många lokala organisationer påminner om dagens folk och ber om någon hjälp de kan ge, oavsett om det är ekonomiskt eller genom volontärarbete.

Förflyttningen startades 2012 av New York Cultural Center 92nd Street Y för att fira och uppmuntra att ge, sparka av helgdagens välgörenhetssäsong.

Jolene Francis, Enloe Medical Center Foundation, chef för framsteg och kommunikation, sa att Giving Tuesday hjälper människor att titta förbi semestergåva shopping och ut i samhället på organisationer som behöver hjälp, på ett sätt som ibland glömmer att göra.

hjälper oss att komma ihåg att det finns byråer där ute som behöver vår hjälp, och de byråerna går vidare med hjälp till dem som behöver det i vårt samhälle, sa hon. inget annat, att ge tisdag är en påminnelse att lyssna på ditt hjärta. och agera på det.

Chico Animal Shelter Animal Services Manager Tracy Mohr sa att Giving Tuesday Gå Ner I Vikt Snabbt hjälper till att påminna samhället hur viktiga donationer är när man sköter djur.

en bra dag för att öka medvetenheten om djuren som kommer till skydd, och donationer går direkt till de mest trängande djuren, sade Mohr.

Alla donationer går direkt till sjukvården för de djur som kommer till skydd. Viktminskning Tabletter Nyligen kom en hund till skydd med en gammal benskada som krävde en amputation.

typer av saker som är extraordinära och över vad ett normalt skydd kan göra, vi kan göra det på grund av generositet av donationer från människor, sa hon.

Katie Beeson, affärschef för Butte Environmental Council, sade att ideen är att skapa ett hantverksprojekt med återvunnet material på sitt kontor downtown hela dagen som ett erkännande av rörelsen. Vad som är viktigast för organisationen är att öka medvetenheten i samhället och uppmuntra medborgarna att tänka stort och tänka lokalt.