Ge tillbaka en budget

Ge tillbaka en budget

2. Börja Small För mindre än $ 15, kan du donera till en rad olika orsaker. Tänk inte på ‘trendiga’ välgörenhetsorganisationer, men tänk på de problem som är viktiga för dig. Släpp din extra förändring i räddningskärlens röda vattenkokare eller donationslådan i kassan. Köp små föremål i mataffären för att donera till en Går Man Ner I Vikt mathylla. Många butiker har kassetter att släppa av en påse med matvaror och de levererar det. Hjälp ut en soldat utomlands genom att donera din försiktigt använda mobiltelefon eller andra elektroniska apparater.

3. Gör lite vinterrengöring Du behöver inte nödvändigtvis pengar, många välgörenhetsorganisationer accepterar andra donationer som kläder, böcker, leksaker, möbler, sportutrustning, elektronik och till och med din gamla bil. Se till att du fotograferar eller dokumenterar din donation och får också en kvitto. Medicinska donationer är ett annat sätt att göra stor skillnad. Donera blod, ge till den nationella mjölkbanken eller donera plasma.

4. Volontärarbete är ett utmärkt sätt att ge och att se den direkta effekten av din gåva. Den mest värdefulla resursen du har att erbjuda är dig. Hitta en välgörenhet nära ditt hjärta och engagera hela familjen. Det här är ett utmärkt tillfälle att lära barn värdet av hårt arbete, osjälviskhet och generositet. Jag uppmuntrar dig att se på dina färdigheter och vad du tycker om att göra. Du kan bli förvånad över hur många organisationer som Gå Ner ett Kilo I Veckan behöver den kunskap och hjälp du kan ge.

5. Få skatteavdrag Att få en skatteavdrag är en motivator för många människor. Men det finns några saker att tänka på: När det är möjligt är det bäst att undvika att skänka med kontanter. Skriv i stället en check eller donera med ditt kreditkort så att du får dokumentation. Få alltid ett kvitto och häng på det fram till skatt tid. Det måste ha organisationens namn, datum för din donation och beloppet. Det är viktigt att notera att det finns ytterligare krav för större donationer. Det finns också maximala bidragsgränser baserade på din inkomst, så du kanske vill konsultera en skattesekreterare. Och glöm inte, din donation måste vara in senast den 31 december för att hävda det på dina Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 2016-skatter.