Arts Center erbjuder lördagssalar

Arts Center erbjuder lördagssalar

Randolph County Community Arts Center växlar upp till jul med tre semesterrelaterade verkstäder lördagen den 14 december. Klassen är utformad för en vuxen och ett barn. Kostnaden för en vuxen och ett barn är $ 20. Lådorna gör perfekta julklappar. Verkstaden är öppen för barn i betyg K 5, och föräldrar uppmanas att stanna hos sina barn för att hjälpa till om det behövs. Kostnaden för verkstaden är $ 20. med en lunchpaus,

Elkins konstnär Maggi Rhudy kommer att undervisa tonåringar och vuxna hur man skapar delikat folie julprydnader.

Deltagarna kommer också att ha tillräckligt med material för att slutföra en uppsättning smycken hemma. Kostnaden är $ 40.

Rhudy har gjort smycken eftersom hon var ett barn i Tyskland. älskar att göra saker och försöker alltid att lära sig nya tekniker. Men när det gäller juldekorationer, älskar jag att falla tillbaka på traditioner, sa hon.

Randolph County Community Arts Center, en ideell organisation som främjar och stöder konsten i Randolph County och de omgivande områdena, ligger på Randolph Avenue och Park Street i Elkins.

Arts Center Art Education-programmen stöds av West Virginia-divisionen för kultur och historia, och National Endowment for the Arts, med godkännande från West Virginia Commission on the Arts, AES Laurel Mountain, LLC., Och en anonym givare.