Artiklar om Holiday

Artiklar om Holiday

Holiday shopping trumps Thanksgiving

23 november 2011

Införandet av konsumentism på Thanksgiving, en dag som kanske är nationens närmaste tillnärmning till en helig sekulär semester, har lett till att någon pressar tillbaka. Om du är en PPL Electric Utilities kund med elvärme, är det bra nyheter: The Allentown energibolag meddelade priser för kunder som inte har valt alternativa leverantörer kommer att gå ner 1 december Efter att ha studerat planer som lämnats av PPL Electric Utilities att springa.

ARTIKLAR AV DATENOT igen! Bakterier stänger Beltzville Lake simning område före 4 juli semester

Av Tracy Jordanien, Of The Morning CallJuly 2, 2014

Ett favoritbadhål i Poconos vid Beltzville Lake nära Lehighton kan inte vara öppet den här fjärde juli på grund av bakteriell kontaminering. Statens institution för bevarande och naturresurser, som förvaltar statsparken på 3000 hektar, stängde simhallområdet onsdag på grund av höga bakterieantal i vattenprover samlade måndag. Sjön har stängts flera gånger under åren från och med 1988, då ungefär ett dussin personer, inklusive barn, som hade simat i sjön misstänktes för att komma i kontakt med shigellos från vattnet. 2 december på Nötknäpparen Sweet Kitchen Cookie Tour, en fundraiser för Allentown Art Museums Society of the Arts (SOTA). Utvalda kommer att vara sex kök i Saucon Valley / Coopersburg-området, alla inredda för semestern och erbjuda prov av kakor från områdesbagerier, inklusive My Boy’s Bakning, baka mig ett tårta, bakat, Piece of Cake, Kim Petruska och The Flour Shop. Onsdagen den 4 juni i stadsbyggnaden. Rådet kommer att höra rapporter från township manager, ingenjör och advokat enligt township hemsida. Betalda helgdagar för anställda kommer att diskuteras och rådet kommer också att acceptera offentliga kommentarer, sa webbplatsen. Township byggnaden är 2202 Grove Vägen, Allentown.

Coplay Public Library kommer att stängas 24 december, 25, 31 och 1 januari för semestern. Tisdag den 27 november på Flower Park på Main Street. Evenemanget kommer att innehålla uppträdanden från Eyer Middle School-bandet, Macungie Minstrelaires och Brass Ensemble från Good Shepherds Church. Ett antal konserter planerade förra helgen omplacerades för söndag och biljetter är tillgängliga. Om du behöver öka din semesteranda, gå till Macungie för ‘A Very Slambovian Christmas’ presenterad av The Grand Slambovians.