Artiklar om högsäsong

Artiklar om högsäsong

Penney Co., återförsäljaren försökte återvända till ära med hjälp av djupa rabatter och Super Bowl tweets skrivna med vantar, sa att sin semesterförsäljning ökade förra året för första gången sedan 2011. Plano, Texas, sa att försäljningen i butikerna öppnade åtminstone en året ökade med 3,1 procent under hela säsongens viktiga nio veckor jämfört med samma period 2012. För hela det fjärde kvartalet som slutade den 1 februari såldes samma butiksförsäljning med 2%. Kedjan drabbades av en 32% dumpning i samma butikssal under samma kvartal året innan.

Akta dig för semestersäsongssystem över Internet

16 november 2010Stuart Pfeifer, Los Angeles Times

Här är en sammanfattning av påstådda nackdelar, bedrägerier och system för att se upp för: Heta leksaker? De flesta år säljer populära leksaker på butiker över hela landet under semesterperioden, vilket skapar en möjlighet för konstnärer, varnade Better Business Bureau i en bulletin, ” Tis the Season for Holiday Scams. ‘Tjuvar kommer ibland att annonsera de röda heta leksakerna på Craigslist eller eBay, till uppblåsta priser, men misslyckas med att leverera varorna när de har fått pengarna. sätter upp 2 300 anställda i Sams Club division som försöker göra arbetskraften smalare. Förlorar sina anställningar. Medarbetarna informerades om uppsägningarna fredag, sade talesman Bill Durling. Sam’s Club, en medlemsbaserad lagerkedja i form av Costco, sa nästan hälften av nedskärningarna kommer att påverka tjänstemän med assistans. I färskvaruområdet, där det tidigare fanns sex separata biträdande chefer, är det nu tre högre och bättre betalda chefer att övervaka kött- och delikvarter, en livsmedelsbutik och producera sektion och ett bageri och cafésegment.

Här är en sammanfattning av påstådda nackdelar, bedrägerier och system för att se upp för. Förutom goda tider med familj och vänner ger semesterperioden ett antal potentiella hot mot konsumenterna. Här är några råd, som tillhandahålls av Better Business Bureau. Titta på din plånbok Bli inte så distraherad när du köper att du lämnar din väska, plånbok eller glänsande ny iPhone utan övervakning, det tar bara ett ögonblick för en tjuv att sväva in och förstöra din dag. morgonhandel torsdagen efter att ha meddelat dåliga semesterresultat som led av tung konkurrens och djup diskontering. Konsumentelektronikhandlaren sa att intäkterna för de nio veckorna som avslutades den 4 januari sjönk 2,6% till 11,45 miljarder dollar från samma period året innan. måttlig vinst, medan försäljningen förväntas öka 2,2% under november december jämfört med samma period föregående år.