Artiklar om Christmas Spirit

Artiklar om Christmas Spirit

MUSE: Var hittar du julen?

Av CHERRIL DOTYDecember 22, 2006

På denna dag i veckan före julen 2006, har jag flyktat hemma värmen för att sitta på denna bluff topp med utsikt över havet. Min uppgift för i morse är att skriva min sista kolumn av året. Jag är på jakt efter en känsla av semestern. Varför här? Vad ska kolumnen handla om? Det här är bara några av de frågor som spelar i mitt sinne när mina ögon blickar långt över det glittrande havet. En liten, spotted finch humlar över dammet nära bluffens kant. 17 år jobbar vi väldigt hårt för att se till att det inte är sågspånet med julljus, sade Nelson. Även om lamporna är rikliga, är konstutställningen, som har 170 utställande konstnärer i år, inte bara ett populärt alternativ för köpcentra.

6 december 2002

Suzie Harrison Reindeer sträcker sig ned till Forest Avenue som leder Santa till sitt hus följt av en parad av lokalbefolkningen ung och gammal är bara en av de många scenerna som förväntas vid ikvälls gästfrihet Night Laguna Beachs största årliga gemenskapshändelse, ett evenemang som har bli en tradition i mer än 25 år. Det är dags för vänner, familj och grannar att njuta av semesterfestivalerna i Downtown Laguna. Det finns ljus, kameror, Santa och all den action man någonsin kunde önska sig i en semesterevenemang.

27 december 2002

AKT V är fina platsen för stadsgården (Re: ‘Ska stadens gård flyttas till ACT V?’ Coastline Pilot, 20 dec) Absolut. Det var rekommendationen från 1996 års rapport, och webbplatsen är logisk för en företagsgård. Som jag minns när Wayne Peterson var på rådet uppgav han att han hade inspekterat alla möjliga platser för det och endast ACT V uppfyllde några förnuftiga kriterier. Bastardizing Village Entré genom att omsluta företagets gård inuti det är dumt, en dålig användning av några av de mest värdefulla marken i Laguna.

ARTIKLAR PER DATUM

Av Steve KawarataniDecember 26, 2008

till en cirkus där finns ingenting som packar upp och rinner ut snabbare än julen. Kin Hubbard Jag önskar att helgens anda kanske skulle ligga kvar i den sista veckan av året. Det var förutsägbart mer dämpat denna säsong, även i Laguna. Ändå uppskattade jag julljuset i hela byn; särskilt retro ljus från min barndom. De primära färgerna hos de stora glödlamporna är symboliska för Kristuserna förbi.

MUSE: Var hittar du julen?

Av CHERRIL DOTYDecember 22, 2006

På denna dag i veckan före julen 2006, har jag flyktat hemma värmen för att sitta på denna bluff topp med utsikt över havet. Min uppgift för i morse är att skriva min sista kolumn av året. Jag är på jakt efter en känsla av semestern. Varför här? Vad ska kolumnen handla om? Det här är bara några av de frågor som spelar i mitt sinne när mina ögon blickar långt över det glittrande havet. En liten, spotted finch humlar över dammet nära bluffens kant. Fiskebåtar, med deras ackompanjemang av scavenger fåglar, tappa vattnet i cove på ett lugnt sätt.