Arsenal att kämpa för

Arsenal att kämpa för

Arsenal har en lista med minst tre strejkare på sin korta lista för att ersätta Alexis Sanchez, medan Wayne Rooney kan lämna Manchester United på en gratis överföring, allt i dagens tidningar.

TRIO ON ARSENAL STRIKER KORT LISTA

Manchester United är enligt uppgift redo att nå en finansiell avveckling med Wayne Rooney som skulle göra det möjligt för England mannen att lämna på en fri på sommaren.

Rooney, som är önskad hos sin gamla klubba Everton, har ett kontrakt på United fram till 2019 värt omkring 250 000 per vecka, men United är beredda att komma överens om sitt kontrakt, enligt The Sun.

Med ungefär 26 miljoner skyldiga till Rooney i sitt kontrakt före skatt är det osannolikt att United skulle betala hela värdet, men de är uppenbarligen redo för honom och låt honom gå på en fri.

De kommer inte heller på några klausuler som begränsar honom från att bli med i en Premier League-rival enligt rapporten.

Everton-anfallaren Romelu Lukaku är den senaste Premier League-stjärnan i sevärdheterna i Kina Mega Rich och ambitiösa Super League-klubbar. (Daglig spegel)

Everton-chefen Ronald Koeman överväger ett drag för Sunderlands målvakt Jordan Pickford i sommar. (Daglig spegel)

Mauricio Pochettino har öronmärkts som en potentiell efterträdare till Luis Enrique i Barcelona och kommer att träffas med klubben, enligt chockrapporter. (Daily Star)

AC Milan överväger ett sommarflytt för Liverpool och Englands anfallare Daniel Sturridge, 27. (TalkSPORT)

Liverpool har enligt uppgift gjort ett erbjudande till den 17-årige brasilianska anfallaren Rodrygo. (Solen)

Antonio Conte och Chelsea har öppnat förhandlingar om en ny affär för den italienska chefen som kommer att sätta honom med de bästa vinnarna i Premier League. (Daily Express)

Jose Mourinho är enligt uppgift att axera sju Manchester United-spelare i sommar. (Daily Express)

Marouane Fellaini försökte säkra ett drag till den kinesiska Super League förra veckan enligt Fabio Cannavaro. (The Sun)

Borussia Dortmund duo Ousmane Dembele och Christian Pulisic hävdar att de båda avvisade Liverpool 2016. (The Sun)

RB Leipzig och Guinea mittfältare Naby Keita, 22, är en av fem eller sex stora övergångsmål för Liverpool i sommar. (Daglig spegel)

Sergio Aguero kommer att ha showdown-samtal med Manchester City i juni om hans framtid eftersom klubben ännu inte har informerat honom officiellt om att han önskas bortom sommaren. (Väktare)

Chelsea är inställd på att påminna sina spelare om reglerna för halv säsongsbrott efter att kapten John Terry tycktes bryta mot riktlinjerna för klubban genom att gå på skidåkning. (Daily Telegraph)

Real Madrid har reignited sitt intresse för Tottenham France målvakt Hugo Lloris, 30. (Jag har kontaktat Nordirlands chef Michael O om den lediga chefsrollen. (Daily Mail)

Arsenal vill att Arsene Wenger ska fatta beslut om sin framtid i slutet av denna månad. (Sol)

Arsene Wenger säger att han inte är intresserad av att ersätta Luis Enrique i Barcelona och upprepade att hans preferens skulle vara att stanna hos Arsenal efter säsongens slut. (Väktare)

Zlatan Ibrahimovic är beredd att stanna på Manchester United fram till 2019. (Daily Mail)

Real Sociedad-chef och före detta Barcelona mittfältare Eusebio Sacristan har styrt sig ur spåret för att ersätta Luis Enrique på Nou Camp. (SOM)