Armé Sergeant hem för semester dödligt sköt på klubben

Armé Sergeant hem för semester dödligt sköt på klubben

‘Han tyckte om att klä sig, han tyckte om att umgås,’ sa Kay.

På lördag blev mannen klädaffär nära norra 24 och Decatur gator en mer dyster samlingsplats som dussintals nära och kära möttes för att hedra Sgt. Kyle LeFlore minne.

Medics hittade den 27-årige armén sergeanten utanför Reign Lounge med ett skottssår strax före 2 lördagsmorgon och tog honom till ett områdessjukhus med HLR pågår.

Polisen sa att LeFlore uttalades död i Nebraska Medicine från hans skador.

LeFlore-pappa, Kay LeFlore, berättade för KETV NewsWatch 7 att han tror att hans son gick till eller från sin bil på parkeringen när någon försökte röra honom om sina smycken.

‘Jag sitter bara här i eländighet, i grunden,’ sa Kay, ‘jag kan äta, jag kan sova.’

Enligt familjemedlemmar hade LeFlore varit stationerad i Sydkorea med sin fru, LaTasha LeFlore, för de flesta av 2017, och var hemma att besöka för semestern. LeFlore har tjänstgjort fyra turer övervåningen i Irak och två i Afghanistan, berättade familjemedlemmarna KETV.

‘Och han kommer hem, och han dödade,’ sa Kay.

Kay säger att Kyle var ivrig att äntligen tillbringa tid med sin 5-årige son, Kyle Junior eller KJ.

‘Han bodde för sin son, och när han fick chansen att vara här i tid till jul för att öppna paket och fira jul med sin son, det var min bästa tid jag någonsin haft med honom,’ sa Kay.

LeFlore var också en fulländad brottare som tävlade och vann i den åttonde armén Combatives turneringen under sommaren i Seoul.

Enligt familjen var LeFlore en dedikerad far och man och tog klasser i hopp om en dag som arbetar för CIA eller FBI.

‘Om du kände honom, älskade du honom,’ sade syster Kandy LeFlore.

Familjemedlemmar och dussintals nära och kära träffade på LeFlore Fashions lördagskväll för att släppa ballonger i LeFlore-ära. LeFlore far och syskon uppmanar alla som såg eller hörde skytten för att komma fram med information.

‘Vår familj är skadad eftersom min bror inte är här längre,’ sade Kandy. ‘Min bror förtjänar inte det, min pappa förtjänar inte att vara i den smärta han har just nu’.

Officer på platsen sa att de letar efter en individ som beskrivs som en svart man som bär en orange hoodie.

Den som har information är uppmanad att ringa Crime Stoppers på 402 444 7867. Tips som leder till gripandet av en misstänkt mord är berättigade till en förbättrad belöning på upp till 25 000 dollar.