Arizona Wildcats fotbollssamtal med Daniel Berk

Arizona Wildcats fotbollssamtal med Daniel Berk

Griffey såg bra ut förra veckan. Han gjorde alla fångster han skulle och var verkligen den enda mottagaren för att bryta några tacklar och få några meter efter kontakten. Jag tror fortfarande att han börjar imorgon med Richards som kämpar för en ljusskada och som en redshirt freshman är bara en annan begåvad mottagare att kasta in i gruppen framåt. Jag förväntar mig att han ska få ungefär samma antal snaps i veckan som han fick förra veckan. Också, hur ung tror du att jag är. Hans pappa, som blir 44 idag, var freakin ‘mannen. Jag rockar fortfarande min hatt bakåt på grund av honom.

av Daniel Berk 11/21/2013 7:05:28 PM

Ett enormt spel från Ka ‘Deem Carey skulle säkert vara ett bra ställe att börja för Arizona på lördag. Han kunde gå 300 meter och Arizona kan fortfarande förlora dock på grund av hur talangfull Oregon är på brott och hur snabbt de kan göra. Men om Carey går nötter och har en enorm dag, det kommer säkert att hjälpa Arizona s chanser. Någon riktig chans? Visst är det alltid en chans. Sämre lag har slagit bättre lag. Men det kommer att bli en perfekt storm för att det ska bli så upprörande att det händer.

av Daniel Berk 11/21/2013 7:07:12 PM

Bra fråga! Running back toppar listan för mig som vi redan har talat om. Jag tror att tävlingen mellan Cormier, Green, Baker och Wilson kommer att vara bra om Carey verkligen förklarar för NFL. Cornerback är också en jag är intresserad av Kolla på. McKnight har förmodligen en sida låsad. Den andra sidan kan vara sann nybörjare Naijiel Hale eller Devin Holiday eller ens någon annan. Tävlingen på linebacker kommer också att vara bra med många fina ansikten.

av Daniel Berk 11/21/2013 7:35:43 PM

Från vad jag samlar från människor runt programmet tycker jag att Anu Solomon har haft ett starkt intryck på coachingpersonalen och har haft ett riktigt bra redshirtår. Om jag hade en pistol i mitt huvud, säger jag att han antagligen börjar den första matchen nästa säsong. Men Scroggins och Allen är seriösa utmanare tillsammans med Brewer och jag tror att alla fyra killar får en bra titt på våren. Jag trodde Scroggins var ganska mycket ute av bilden, men QBs tränare Rod Smith insisterar på att ‘det är inte sant och Scroggins förstår brottet bättre än han gjorde före säsongen och har förbättrats under hela året.

av Daniel Berk 11/21/2013 7:39:33 PM

UA har en stipendium som kommer i Josh Pollack från Illinois. Han är en punter och en kicker, men verkar vara starkare som en placekicker. Han kan mycket väl vara killen som nybörjare. Alla säkerhetskopierare är också tillbaka för nästa säsong där frontrunner är Casey Skowron. Drew Riggleman har förbättrats sedan säsongens början. Han hade ett riktigt dåligt spel förra veckan mot Wazzu, men var tydligt bättre än det. Jag tror att det är hans jobb som går framåt.

av Daniel Berk 11/21/2013 7:43:58 PM

Många Pac 12 skolor har sett killar som de begått under de senaste veckorna och det har inte hänt en gång till Arizona än. Det förvånar mig bara för att UA tog på så många killar tidigt, du tänkte att ett par skulle hamna någonstans annars . Men det var fortfarande intakt till denna punkt. Jag tror inte att spelarna kommer att slå på om UA slutar 6 6. Du måste logga in med en skola för att du tycker att det är rätt passform och vill åka dit. Det går inte att basera det på ett års rekord.