arg kyckling

arg kyckling

Trots att det är kallt här och har varit i några veckor, ville mitt mellanbarn sluta med Zero Degrees för att få den här fula sundan. Det är inte nära oss alls (Hillsboro) och det är en liten liten plats, men det har några riktigt roliga teer / drycker och matvaror. av att sy pågår runt här, och fortfarande lite förkylning och nu eventuellt ett magsvirus? Jag är inte säker, vi ska se hur dagen går framåt.

Lydia och jag har tittat på dessa Extra History-videor på Extra Credit on You Tube. Det finns så många! Också ett ton om spel och speldesign, vilket inte är riktigt på vår radar, men innehållet ser väldigt intressant ut.

Jag blev redo för ett möbeldesigns möte i veckan och önskade igen att jag lätt kunde skriva ut alla mina stift från pinterest att visa. Det finns så många anledningar till att faktiska tryckta bilder är värdefulla för mig. Jag brukar göra en smärtsam besparing av varje bild och sedan lägga dem i ett annat program, men den här gången sökte jag dig och hittade en handledning om hur man gör det i några enkla steg. Inget layoutprogram behövs och ingen individuell fotoprofilering!

Men det gick så snabbt, som ljusningshastighet, jag var tvungen att titta på det ungefär 10 gånger för att få det. Så gjorde jag min egen som går mycket långsammare. Det är fortfarande bara 6 minuter, vilket är hur lång tid det tog mig att skriva ut alla bilder jag behövde för mitt möte. Ett mirakel! Jag nämner i slutet av videon fungerar den här metoden för Instagram, men det är inte riktigt sant. Det kommer bara skriva ut ca 20 av favoriterna, så inte så bra. Men jag har bara cirka 9 favoriter i IG så jag visste det här förrän senare.

Jag tog en mental hälsodag idag. Jo det är inte sant. Verkligen, jag har hemskt huvud kallt så jag är sjuk. Det var familjen galenskap som började vid ca 2, men jag var i sängen från 6 am till 2 pm, så jag tycker det är ganska bra. Jag avslutade Joan Didion: Centret kommer inte hålla och efter det tittade jag på Dries, som är en dokumentär om Dries Van Noten. Jag kan säga att det var bra för min hjärna och kreativitet. De båda strömmar direkt på Netflix.

Dagslivet har varit svårt, vi har förkylningar och feber som vann sluta, några plötsliga ER- och doktorsbesök, jag hade kirurgi (inte mer gallblåsare för mig!) Och sedan kasta i några ut ur staden gymnastik möter detta har alla varit i de senaste 3 veckorna, så jag känner mig som att bara klä mig har varit en seger för mig. Men jag har haft massor av hjälp och jag fortsätter att be om hjälp när jag behöver det (alltid?) Det här är en stor förbättring för mig, i det förflutna brukar jag brytas innan jag kommer att fråga om hjälp.

Lydia och jag studerar Incas historia men tog en snabb, orelaterad paus efter lunch för att göra några av dessa wands. Internet är fullt av handledning för dessa. Vi såg den här. De är så lätta och så roliga. Du behöver inte ens en handledning. Det är bara varmt lim på en chopstick. Sedan måla. Sedan måla igen i guld (eller Rub n Buff) och du är klar! Mycket tilltalande. Vi använde limpistolutsmyckning på samma sätt för våra spöklika flaskor.

Därefter hade vi en prognostisk tangent och såg en handledning för att göra en Triwizard Cup och Maui hook (från Moana) var så fascinerande! Jag älskar att göra rekvisita för de visar jag jobbar på. Vanligtvis går det till prop dept, som tyvärr brukar jag inte normalt på eftersom jag är så upptagen att sy. Vi måste gå tillbaka och se det igen (barn under 17 är gratis!) Det var verkligen fantastiskt. Vi har faktiskt till och med sett alla Laika-filmerna, men de vi har sett, vi älskade, och att undersöka stop motion-modellerna på nära håll var så otroliga. Min djupa kärlek till att göra miniatyrer och modeller gjorde mig galet och jag freaked out lite. Speciellt över styrelserna visar alla minikläder och tillbehör.

Det var så blåsigt och kallt vi promenerade runt downtown mycket, men kunde ta en behandling och prata om showen.

Orelaterad, vi tittar fortfarande på filmer över på Great Big Story. Denna rörkanal gör mig så glad över internet och vad den kan undervisa och ge både tittare och filmskapare. Så cool.

Vi kom bort lite efter jul och gick till Silver Falls. De har uppvärmda stugor vi har stannat kvar i innan. Du måste fortfarande laga mat ute och det finns inte VVS inuti (en kort promenad till ett badrum) men de är uppvärmda och har makt, så vi kan snuggla in och läsa och spela kortspel efter att ha fått alla kalla och våta vandringar. Lodgeen var öppen och var så mysig med en stor eld och ett dekorerat träd. Det var verkligen trevligt. Vi älskar också att utforska och äta i Silverton på vägen dit och hemma, som är full av antikaffärer och god mat.

Vi är 100% raka tillbaka till livet men det bryter fortfarande här för några av oss. Jag tog ihop mitt hantverk / syrum som är en stor uppgift och endast ca 50% färdig. Det är överväldigande och svårt så mycket, och så mycket att sortera men för att inte tala om alla de små distraktionerna och känslorna som följer med att hitta gamla brev, bilder och kärleksbitar från mina tjejer genom åren och allt. Det går långsamt. Alla vi har sett hittills har varit underbara.

Vi gör galet semestergåvor här, det är så roligt att måla, limma, montera och packa. Dessa omlackade träskålar förvandlades till små saltkällor med lite rosa salt och en liten sked. De ser trevligt ommålat, men jag kan motstå målning av trä.

Vi har gått mycket ut i år med balletter, musikaler, teater och körföreställningar. Jag hade inte varit där sedan de rörde sig och det var ett bra utrymme och var en bra show.

Det finns några fler semestermustar jag behöver komma till. Gilla bakar en av mina favoritkakor.

Jag har också haft väldigt lite tid på kvällarna att laga mat så Pete och jag har vända mig om att göra dessa en pan dinnners. Jag har grupperat Delia och Lydia först (de är 10 och 13) och Sadie är den andra gruppen (15). Några av dessa titlar är tunga. Det finns så mycket där ute när det gäller recensioner, jag vet att du alla kan undersöka vad som passar barnen i ditt liv, men vet att alla kommer med höga rekommendationer från mina tjejer.

Ringarnas Herre: Lydia är ett stort fan. Hon har sett alla filmer många gånger, och har dessa på ljudbok också. Hon håller bara gogin tillbaka till dem.

Outsiders: Delia läste detta och sedan Sadie gjorde. De hade aldrig riktigt läst en tragedi som denna tidigare. Det var fantastiskt att återuppliva det med dem och tog mig tillbaka till 6: e klass.