Area 4 of July Celebrations

Area 4 of July Celebrations

Robbers Cave State Park

En natt med fyrverkerier planeras för måndagens självständighetsdag firande på Robbers Cave State Park nära Wilburton, medan en söndagsfirande sätts i Eufuala.

‘Kollegiet radiostation kommer att göra en live-sändning och spela musik,’ sa Maib. med ett mångsidigt band som spelar både land och rock och roll,

enligt Maib.

‘De kommer att ha levande musik tills vi skjuter upp fyrverkerierna, vanligtvis ca 9 till 9:30,’ sa Maib.

En mängd koncessioner förväntas vara tillgängliga, inklusive varmkorv, hamburgare och nachos.

‘Vi’ har hemlagad glass, ‘sa Maib. Ponnyridningar och åkattraktioner på parkens spårfria tåg kommer också att springa, enligt Maib.

‘Vi berättar för alla att ta med en filt och ha en picknick, sa han.

Paddla båtar, kanoter och andra vattenfartyg kommer att vara tillgängliga för uthyrning för dem som föredrar att titta på fyrverkerier från Lake Carlton, sa han.

‘Parken är värd för evenemanget,’ sa Maib. Han sa att $ 10.000 fjärde juli showen sätts på av Wilburton Chamber of Commerce,

Maib sa att utställningen utförs av Rainbow Fireworks.

‘Vår fyrverkeri kommer att gå ut på söndag, säger Chamber of Commerce Chamber of Commerce, Pam Rossi.

Förutom söndags natt fyrverkerier planeras ett antal andra aktiviteter för hela dagen. ‘Du kan ta ner dina stolar och filtar.’

Tre uppblåsningsbaror kommer att finnas till hands för barn i centrum av aktiviteter på North Cove Soccer Field. Medan de vanliga uppblåsbarheterna är fria, kommer även vattenuppblåsbara på plats och inkluderar en kostnad på $ 10.

‘Vi’ har också ansiktsmålning, säger Rossi. ‘Vi har flera leverantörer som säljer heta grävar, pizza och rakad is.’ Planer kräver också att kammaren ger bort LED-tända Frisbees när det börjar bli mörkt.

DJs kommer att spela musik hela dagen, med speciell patriotisk musik planerad att börja när fyrverkerierna börjar.

För att nå fotbollsplanen, ta Broadway Street utanför Main Street och sväng vänster vid J Street, sa Rossi. ‘Det går direkt till fotbollsplanen.’ Så gör K och L gator, tillade hon.